STOP-HET-VIRUS NIEUWS

 

 

.

DE CORONATEST IS NIET ALLEEN ONZINNIG, MAAR MOGELIJK OOK GEVAARLIJK

Voorafgaande opmerkingen over de coronatest:
1. Er is door niemand wetenschappelijk bewezen dat er een nieuw virus bestaat, covid-19 genaamd. Daarom zou je het een spookvirus kunnen noemen.
2. Evenmin is bewezen dat het genetische materiaal, waarvan beweerd wordt dat dit het nieuwe virus is, mensen ziek kan maken
3. Testen op een virus waarvan niet bewezen is dat het bestaat is onzinnig. En het is dubbel onzinnig als bovendien niet bewezen is dat er gevaar is voor de gezondheid.

Ik heb deze vaststellingen niet van mijzelf, maar van Jon Rappoport, die meer dan 200 blogartikelen over de coronacrisis heeft geschreven waarin de bovenstaande drie punten op allerlei manieren worden onderbouwd.

Het is wat ze in het Engelse taalgebied een body of work noemen. De culminatie van tientallen jaren gedegen onderzoeksjournalistiek werk.

Ook Tjerk de Haan heeft bijgedragen aan mijn inzicht in deze materie. Zie zijn recensie van het boek VIRUS MANIA, hier op TransitieWeb.

Tot zover deze inleidende stellingname. Nu door op de coronatest.

Het rijmt niet

Het zou allemaal geen probleem zijn als die test alleen maar onzinnig was. Maar ik vrees dat er meer aan de hand is en ik zal proberen uit te leggen waarom.

Het komt door dat staafje. 15 centimeter lang is het. Direct toen ik dat zag op de foto’s dacht ik: “Hier klopt iets niet. Dit is foute boel.”

Waarom is een kort wattenstaafje dat wat wangslijm afneemt niet toereikend voor deze test? Waarom moet er zo’n lange pen diep in je neus ingebracht worden en ook nog eens op een uiterst kwetsbare plek?

covid-19-les-conseils-de-michel-cymes-pour-passer-un-test-pcr-sans-risques
file-20170712-19670-wzaq1x

In Egypten was het en straf voor de slaven…

...het breken van de klier van de bloedencefalitis

De schade die volgt zal onomkeerbaar zijn

Hematoencefalitis klier, dat is de valse neusholte van Mondanta hol en dient als hindernis om alle vormen van virussen en bacteriën buiten te houden

Bloed-hersenen-barrière is een lag cellen die de hersenen beschermen tegen zware metalen,  pesticiden en andere gifstoffen.

Bij het testen zullen meer dan 60% van de geteste personen nu makkelijker ziek of besmet raken en levenslang gezondheidsproblemen ondervinden.

‘WE MOETEN MEER ANGST GAAN ZAAIEN, LAAT MAAR ZIEN DIE FOTO’S VAN DIE KAPOTTE LONGEN’

Waarom feesten we thuis vrolijk verder als de horeca op slot gaat? Waarom doen we dat mondkapje niet op? Waarom kan 1,5 meter wel wat minder? Simpel: we zijn gewoon niet bang genoeg, zegt hoogleraar klinische psychologie Jan Derksen. ,,We moeten angst zaaien. Corona ís echt eng.”Victor Schildkamp 05-10-20, Nederland.
Hij zei het al eerder en hij blijft het zeggen, hoogleraar Jan Derksen. Nederland ziet het gevaar niet. Nederland is niet bang. En dat is eerder naïef dan stoer. ,,We hadden gewoon het angstniveau op peil moeten houden. Dat klinkt heel naar, maar dat is wat er nu ontbreekt. Jongeren zijn gaan denken, mwah, loopt zo’n vaart niet. Kijk, in het begin klopte het grote monster corona aan de deur en niemand wist wat ons te wachten stond. We kenden de enge verhalen uit de geschiedenis van de pest en van de Spaanse Griep die meer doden heeft veroorzaakt dan de eerste wereldoorlog, dus we waren ook bang voor dat enge nieuwe corona uit China. We hadden dát angstgevoel vast moeten houden.”

‘We moeten meer angst gaan zaaien, laat maar zien die foto’s van die kapotte longen’
Waarom feesten we thuis vrolijk verder als de horeca op slot gaat? Waarom doen we dat mondkapje niet op? Waarom kan 1,5 meter wel wat minder? Simpel: we zijn gewoon niet bang genoeg, zegt hoogleraar klinische psychologie Jan Derksen. ,,We moeten angst zaaien. Corona ís echt eng.”Victor Schildkamp 05-10-20, 15:42 Laatste update: 22:33

Lees ook
PREMIUMSportieve Bredase Annebé kreeg corona en is nu voor de rest van haar leven hartpatiënt
Diederik Gommers: Famke Louise heeft me aan het denken gezet, angst zaaien werkt niet
,,Maar wat is er gebeurd: we krijgen allerlei wisselende geluiden over mondkapjes, terwijl iedereen die een beetje nadenkt, weet dat die altijd wel een beetje helpen. We geven in Nederland regels af zonder dat we duidelijk maken waar we bang voor moeten zijn. Dan werken regels niet. We zijn allemaal zoogdieren, we willen elkaar aanraken, bij elkaar zijn, geen mondkapje dragen, we zagen mensen alleen doodgaan in verzorgingstehuizen, vreselijk allemaal. Dat willen we niet. Dus gedragen we ons daarnaar. En Nederland is toch al bij uitstek een land waar we ons niet aan de regels houden. Dat hebben we in de jaren negentig al onderzocht en toen bleek al dat bijvoorbeeld Amerikanen zich veel beter aan de regels houden dan Nederlanders.”

Kapotte longen
Duidelijke regels maken én laten zien waar we bang voor moeten zijn. Dat is wat Derksen als oplossing ziet. En daarin gaat hij ver: laat maar zien die kapotte longen van een coronapatiënt. ,,De regering komt met een advies, dan moet het RIVM daar niet meteen achteraan zeggen dat er geen bewijs is”, zegt Derksen over de recente mondkapjesdiscussie. ,,Dat geeft geen angstig signaal af. terwijl: corona ís echt eng. Het percentage mensen dat blijvende schade aan hart en longen houdt is groot. Een op de tien, dat ís veel. Pas bij één op de honderdduizend hoef je niet bang te zijn, maar een op de tien!”

Als Gommers (in Nederland) zegt dat van bang maken de hakken in het zand gaan, heeft hij er niets van begrepen
,,Wat er nu moet gebeuren, is de beelden van de ic’s, van kapotte longen, verspreiden, niet alleen via tv maar ook via social media”, vervolgt Derksen. ,,En je moet influencers daarbij betrekken, ja, Famke Louise moet dus angst gaan zaaien. Het is ook ónbegrijpelijk dat er in het OMT geen gedragsdeskundigen zitten. Virologen hebben verstand van fysiologie en biologie maar niet van het gedrag van mensen. Als Diederik Gommers zegt dat van angst zaaien alleen de hakken maar in het zand gaan, heeft hij er niets van begrepen. Maar dat neem ik hem niet kwalijk, dat is een arts, die heeft daar geen verstand van.”

Mensen, wordt eindelijk wakker!

De sluiting van de scholen werkt niet. De sluiting van de winkels is niet genoeg. De sluiting van de horeca verhindert de stijging van de curves niet. De mondmaskers al evenmin. A-sociale afstand volstaat niet. Afschaffen van de evenementen en toch blijven de cijfers stijgen. Dancings dicht, maar toch is het virus daar. Bijzondere voorzorgen in de hospitalen en de WZC, en ze blijven bronnen van besmetting. Kappers en massagesalons zijn “gevaarlijk”, maar zonder hen zijn er toch positieven. Bubbels zoals bij de 10 kleine negertjes, tot er nog één knuffelcontact overblijft. En toch gaan we door. De maatregelen moeten harder, strenger en de economie nog zwaarder aangepakt. Zelfkastijding en gedwongen armoede. Psychische problemen en zelfmoorden. Binnenkort ook gigantische hongersnoden, zo zegt de UNO. De lockdown zorgt voor miljoenen doden, maar toch is er een tweede golf.

En toch zijn er zoveel corona gelovigen. Hoe komt dat?

Logisch: alle dagen hoor je op radio en TV de woorden ‘CORONA’ en ‘COVID’ Maar wat is daar de bedoeling mee?

DE TECHNIEKEN-

We zien hoe deze leiders heel bewust deze angstcultuur blijven handhaven door te ‘framen’. Zij vertellen het verhaal over het virus door specifieke woorden te gebruiken die afschuwelijke beelden in onze (toch al angstige) geest oproepen.

Of je zegt: “het is druk op de IC’s omdat vooral oudere mensen van boven de 80 jaar dit virus niet goed aan lijken te kunnen en een percentage overlijd hier dan ook aan” zal een totaal ander beeld en dus gevoel oproepen dan als je zegt:

” De afschuwelijke hoeveelheid doden op de overvolle IC’s geven de overwerkte en onderbezette zorg enorme stress”

Door deze laatste zin gaat ons eigen overlevingsmechanisme gelijk op tilt! “Wij kunnen er allemaal aan sterven, is er misschien geen ruimte op de IC, als ik ziek wordt waar moet ik heen”.

Je begrijpt dat de manier waarop je verteld enorme impact heeft op de mens die luistert.

De herhaling van deze zinnen, de woorden in overtreffende trap, de koppelwoorden en de manier waarop zij zinnen afbuigen zorgen ervoor dat het opdrachten worden die direct in ons onderbewustzijn (kunnen) belanden. Wij zien met lede ogen aan dat in ons land (maar ook in andere landen) op een hele specifieke manier suggesties rechtstreeks in het onderbewustzijn van de mensen worden gezet.

Alles wordt ons stelselmatig alles afgenomen. Vooral afstand nemen van eigen familie en vrienden, sinterklaas, kerstmis enz. Als we dat niet doen worden wij gestraft met een volgende golf… En al die mooipraters op TV die u met alle middelen willen overtuigen van de ‘beestje’ dat zo graag ook feest en ons zou doden! Ja u doden of tenminste zwaar ziek maken. Nog niet in u opgekomen dat men de VIRUS bewust op ons loslaat?? Waarom is haast in heel de wereld corona aanwezig? Onlangs gaf van Ranst een voorlichting aan de kinderen waar hij o.a. had over dat ‘beestje’ corona: met slechts één soeplepel van dat virus spul kan heel de wereld besmet raken… Zo dus. Het is zoals de de regeringsleiders in maart dit jaar verklaart hebben: HET IS OORLOG. Ja een biologische oorlogsvoering met als inzet: 3 miljard mensen verminderen op deze planeet. Complottheorie? Dat beweren de waarheid-ontkenners. Maatregelen zoals in de oorlog, overal controles door de politie, torenhoge boetes bij overtredingen van corona maatregelen, afstand houden van elkaar, geen sociale contacten meer, geen feestjes, ontspanning of vakantie, avondklok en misschiens nog uitgangsverbod. Protesteren of betogen is verboden, schrik omdat de niet verkozen regering afgestraft zou worden en de mensen wakker zouden worden.

Corona wil ook zeggen GEDRAGSVERANDERING . En dat is volop bezig zonder dat men zich daarvan bewust is en dat, omdat het gros van de bevolking gehypnotiseerd. Ja hoor. Gehypnotiseerd. Hoe ontwaakt u uit deze corona hypnose? Simpel en doeltreffend: Schakel uw TV en radio 14 dagen uit en blijf van al de kranten af. Na verloop van die 14 dagen zal u terug normaal kunnen slapen en zal u zich weer gezonder voelen. Tracht zeker van de ziekmakende mondmasker af te blijven. Als dat de helft van de bevolking het zou doen is heel deze circus binnen korte tijd voorbij! De zieken in de ziekenhuizen worden weer de normale zieken als in voorbije jaren en de overlijdens worden terug normaal zoals hartfalen, kankers enz. Nu zijn alle overlijdens coronadoden! Het moet echt STOPPEN.

Artsen uit binnen en vooral uit buitenland trekken aan de alarmbel

Artsen uit binnen en vooral uit buitenland trekken aan de alarmbel: Het is nu toch duidelijk genoeg dat sinds de verplichte invoering voor het dragen van een mondmasker, elke dag de besmettingen meer en meer de kop opsteken. En het wordt met de dag ERGER. Logisch: in uw mondmasker ontstaat een broeihaard van allerlei bacteriën en ziektekiemen als je het mondmasker wat langer draagt. Deze bacteriën krijgt niet alleen uzelf naar binnen maar die blaast u door uw ‘besmet’ masker naar uw medemensen. En dan praten we niet eens van de schade die u aan uw longen teweegbrengt door het inademen van uw uitgeademde lucht vol kooldioxiden/Co2. Het gevolg is dat indien je dagelijks  deze masker draagt, uw longcellen onherroepelijk beschadigd worden met het gevolg: op korte of middellange termijn wordt u longpatiënt. Door herhaaldelijk alles en nog wat te ontsmetten zal u geen weerstand meer kunnen opbouwen en wordt u snel ziek!

 

Of moet u voortaan in een glazen ‘bel’ gaan leven dan blijft u steriel en…niet meer besmet…Hop Naar Het Nieuw Normaal..

 

Als de mondmaskers dan ook nog enig effect zouden hebben op deze ‘virus’, wij ontkennen niet het bestaan van deze virus SARS-Cov-2, maar zijn totaal verkeerd bezig en produceren zelf besmettingen en nieuwe ziektes.

Wij moeten beseffen dat SARS-Cov-2 nooit zal weggaan, noch zal verdwijnen door onszelf op te sluiten. Het is, net als andere virussen en ziekteverwekkers, een blijver. We kunnen ons dus vragen stellen over de aanpak die wereldwijd wordt gevoerd. Indijken? Er valt niets in te dijken, tenzij we collectief bereid zijn om voor de rest van ons leven (en dat van onze kinderen) door te brengen in een angstmaatschappij waarbij afstand, mondmasker en lockdown het nieuwe (ab)normaal worden. Zelfs dan zal indijken het beste zijn wat we bereiken en zal het virus steeds weer de kop opsteken, net zoals de seizoensgriep.

Het is niet meer dan een gedragsverandering dat men wil bereiken, het heeft NIETS met deze zogenaamde virus te maken

Wij hebben, samen met heel wat duizenden Belgen vanaf de invoering van de mondmaskerplicht geen enkel winkel in België meer bezocht, niet één keer het openbaar vervoer genomen en steeds uit de buurt gebleven van de ‘mondmaskermensen’. De inkopen hebben wij in Nederland gedaan, zelfs online. Daardoor niet éénmaal ziek geweest, wel kiplekker gevoeld. Vooral niet nodeloos ontsmet. Daar in Nederland (nog) geen mondmaskerplicht is (alhoewel Mark Rutte, Minister-president van Nederland daarop aandringt. Helaas zijn daar de virologen niet allemaal mee eens.

Ziek worden en genezen hoort bij het leven, is een natuurlijk element alsook het overlijden zelf. Dat de huidige beleidsmakers daar een verandering willen aanbrengen is gewoon absurd en tegen de natuur in. Het veroorzaakt alleen maar schade op alle gebied.

Volgens WHO: Covid-19 zelfs minder gevaarlijk dan griep!

 

Tijdens een bijeenkomst vorige week maandag vertelde WHO-bestuurder Michael Ryan dat naar schatting 10 procent van de wereldbevolking besmet is geweest met corona. Margaret Harris, een woordvoerster van de WHO, bevestigde het getal later en lichtte toe dat het is gebaseerd op uitkomsten van alle Sero-prevalentie-studies die wereldwijd zijn gedaan. Dit bevestigt dat het virus veel minder dodelijk is dan iedereen voorspelde. Er wonen circa 7,8 miljard mensen op de wereld. Als 10 procent besmet is geweest, kom je uit op 780 miljoen gevallen. Er zijn tot dusver 1.062.360 mensen gestorven met corona. Dat staat gelijk aan een infection fatality rate (IFR) van ongeveer 0,14 procent, en dat is vergelijkbaar met de griep. De 0,14 procent is meer dan 24 keer lager dan de 3,4 procent die de WHO in maart voorspelde. En de 3,4 procent werd gebruikt voor alle modellen waar overheden hun coronabeleid op baseerden. Aangezien er van alles en nog wat wordt geschaard onder Corona is de IFR waarschijnlijk nog lager dan 0,14 procent. Dat zou dus betekenen dat Covid-19 zelfs minder gevaarlijk is dan griep. Ondertussen bedacht de mainstream media angstaanjagende krantenkoppen om het overheidsbeleid te steunen en onnodig angst te zaaien. Terwijl dit simpele rekensommetje ons laat zien dat de coronasceptici al die tijd gelijk hadden.

https://www.zerohedge.com/medical/did-who-just-accidentally-confirm-covid-no-more-dangerous-flu?fbclid=IwAR1KmTn4MFzTDXIhrD0Gj3odKzUnRNQjFo1BASDWOYAE1Zd7KADO6ysKjjwhttps://off-guardian.org/2020/10/08/who-accidentally-confirms-covid-is-no-more-dangerous-than-flu/?fbclid=IwAR02QSsKeTiwZF-vZNof-4kxUFYEQJYoVQTVR84a7d9vchU0xUDYLdE74ko

https://off-guardian.org/2020/10/08/who-accidentally-confirms-covid-is-no-more-dangerous-than-flu/?fbclid=IwAR02QSsKeTiwZF-vZNof-4kxUFYEQJYoVQTVR84a7d9vchU0xUDYLdE74ko

Dramatische stijging van sterfgevallen onder bejaarden sinds “Corona-bescherming vaccinaties” begonnen

Het aantal sterfgevallen in de afgelopen twee maanden is bijna overal minstens even hoog als in de 12 maanden daarvoor. In 51 districten is het sterftecijfer meer dan vier keer zo hoog, en in 22 ervan is het meer dan zes keer zo hoog.

Op 26 december 2020 werd de eerste bejaarde in Duitsland, de 101-jarige verpleeghuisbewoner Edith Kwoizalla, ingeënt tegen het Coronavirus. Een speciale evaluatie van de Robert Koch Instituut-gegevens brengt een schokkend feit aan het licht: sinds het begin van de “Corona-bescherming vaccinaties” is het aantal sterfgevallen onder bejaarden dramatisch gestegen.

Wij leven in een tijdperk waarin beslissingen wetenschappelijk gefundeerd moeten zijn en meer kennis dan ooit tevoren voor iedereen in Europa gemakkelijk toegankelijk is. Ook over de “Coronapandemie” worden wereldwijd gegevens verzameld en geëvalueerd. In Duitsland is het Robert Koch Instituut (RKI) de verantwoordelijke federale autoriteit en het eerste aanspreekpunt voor gegevens van welke aard ook over de pandemie. Slechts een zeer kleine selectie van de verzamelde gegevens kan gemakkelijk door iedereen in het RKI-dashboard worden ingezien en geraadpleegd. Helaas blijft de selectie van gevisualiseerde gegevens daar beperkt tot de cumulatieve aanduiding van infectiecurven of kaarten waarin districten bloedrood gekleurd zijn op basis van willekeurig vastgestelde incidentiewaarden. De bedoeling hierachter is duidelijk: de paniek hoog houden, bericht Corona-blog.net.

Wat de vaccinatie betreft, is het Federaal Instituut voor Vaccins en Biomedische Producten (Paul Ehrlich Instituut, PEI) het eerste aanspreekpunt. Ook deze straalt niet de transparantie of de wetenschappelijkheid uit die men van een dergelijk federaal instituut zou verwachten. Dit blijkt uit de regelmatige evaluatie van de PEI-veiligheidsrapporten op ons kantoor. Vooral het voortdurend bagatelliseren van de doodsoorzaak van mensen die in verband met de vaccinatie zijn overleden en het systematisch verhinderen van autopsie bij dergelijke sterfgevallen laten een bittere nasmaak na.

Het aantal mensen dat in de afgelopen twee maanden is overleden, is bijna overal minstens even hoog als in de twaalf maanden daarvoor. In 51 districten is het sterftecijfer meer dan vier keer zo hoog, en in 22 van deze districten is het meer dan zes keer zo hoog.

De discrepantie tussen enerzijds een enorme hoeveelheid gegevens en anderzijds een gebrekkige evaluatie en verwerking door officiële instanties in Duitsland was voor Martin Adam reden genoeg om de RKI-gegevens zelf ter hand te nemen.

Uitvinder PCR-test, Kary Mullis: "Met de PCR-test, als je het goed doet, kun je bijna alles vinden in iedereen"

Positief is te vermelden dat de gegevens van het RKI in beginsel voor iedereen vrij toegankelijk zijn en kunnen worden geraadpleegd via een zogeheten “Application Programming Interface (API)“. Aangezien dit “aftappen” veel technische kennis vereist, kan niet zomaar iedereen “zomaar” de gegevens aftappen en “snel” een willekeurige analyse maken – de hindernis daarvoor is vrij groot.

Martin Adam is daar echter wel in geslaagd. Hij heeft een programma geschreven waarmee hij toegang heeft tot de gegevens van het RKI en heeft een speciale evaluatie uitgevoerd voor mensen in de leeftijdsgroep van 80 jaar en ouder – dat wil zeggen voor senioren. Met andere woorden, precies de groep die het eerst werd en wordt gevaccineerd. Er kwam heel wat know-how bij kijken: aangezien het RKI niet expliciet de overlijdensdatum vermeldt, heeft hij die moeizaam uit de ruwe gegevens gehaald. Vervolgens vergeleek hij het aantal sterfgevallen in de leeftijdsgroep over bijna het hele jaar 2020, van 01 januari 2020 tot en met 27 december 2020, met het aantal sterfgevallen in de periode van 28 december 2020 tot en met 24 februari 2021.

De resultaten zijn meer dan opzienbarend:

Het aantal mensen dat in de afgelopen twee maanden is overleden, is bijna overal minstens even hoog als in de twaalf maanden daarvoor. In 51 districten is het sterftecijfer meer dan vier keer zo hoog, en in 22 van die districten is het meer dan zes keer zo hoog.

De volgende grafiek illustreert dit voor de 22 districten waar het sterftecijfer in minder dan 2 maanden meer dan 6 keer hoger ligt dan in (bijna) heel 2020:

Rapport: Peking vroeg WHO-chef Tedros om een pandemie waarschuwing uit te stellen
Vergelijk Covid-19 sterfgevallen in de leeftijdscategorie 80+ vóór en sinds het begin van het vaccineren (geselecteerde districten)

Dit zijn de 51 districten met een sterftecijfer dat meer dan vier keer zo hoog is:

Vergelijk Covid-19 sterfgevallen in de leeftijdscategorie 80+ vóór en sinds het begin van het vaccineren (geselecteerde districten)

Deze cijfers en grafieken zouden voor iedereen meer dan alarmerend moeten zijn. Een dergelijke evaluatie kan natuurlijk geen “causaliteit” (oorzaken) aan de sterfgevallen geven – daarvoor zouden eenvoudigweg lijkschouwingen door neutrale artsen nodig zijn, die thans echter systematisch worden verhinderd.

Maar wat statistisch onbetwistbaar is: er is een sterke correlatie tussen het aantal “Corona-vaccinaties” en de sterfte van bejaarden.

Arts ontwikkelt eigen Coronavaccin – Openbaar Ministerie stelt onderzoek tegen hem in

© Osmar Schindler (1869-1927) (Public Domain)

Een 74-jarige Duitse arts heeft zijn eigen vaccin tegen het Coronavirus ontwikkeld, waarvan hij beweert dat het voor 90 procent werkzaam is. Nadat hij de medische regelgevende instantie het Paul-Ehrlich-Instituut hierover had ingelicht, stelt het Openbaar Ministerie nu een onderzoek tegen hem in – wegens ontbrekende machtigingen.

In Lübeck heeft laboratoriumarts en ondernemer Winfried Stöcker in zijn eentje een vaccin tegen Covid-19 ontwikkeld. Het Openbaar Ministerie stelt nu echter een onderzoek tegen hem in – omdat er geen vergunningen beschikbaar waren om het vaccin op hemzelf en andere mensen te testen, meldt RT.

De resultaten van de 74-jarige, die het in zijn kantoor aan huis ontwikkelde vaccin op zichzelf en vier andere vrienden en familieleden testte, klinken veelbelovend: volgens zijn eigen informatie zou het door hem ontwikkelde “recombinant antigeen” een hoge mate van bescherming moeten bieden tegen infectie met de SARS-CoV-2-pathogeen.

In tegenstelling tot de mRNA-vaccins die door de grote farmaceutische bedrijven worden geproduceerd, is het vaccin van Stöcker een klassiek dood vaccin – een beproefde methode die minder bijwerkingen heeft dan bijvoorbeeld levende vaccins die gebruik maken van verzwakte ziekteverwekkers. Stöcker zelf zou geen bijwerkingen van de inenting hebben ondervonden. Bovendien behoeft het vaccin tijdens opslag en vervoer niet uitgebreid te worden gekoeld.

De arts was zich ervan bewust dat hij geen toestemming had voor de experimenten, maar met het oog op de Coronacrisis wilde hij niet wachten. Hij beschikte ook over de nodige voorkennis omdat het door hem opgerichte bedrijf, Euroimmun, dat gespecialiseerd is in de diagnose van auto-immuunziekten en infectieziekten, ook tests heeft ontwikkeld voor Covid-19. Stöcker is duidelijk overtuigd van zijn methode voor de productie van vaccins. Stöcker zegt dat een reactor van 2000 liter kan worden gebruikt om in één keer genoeg antigeen te produceren voor 350.000 mensen:

“Dit kan driekwart van de Duitse bevolking binnen een half jaar immuun maken tegen Corona”, zegt Stöcker.

Op 2 september vorig jaar meldde Stöcker zijn ontdekking aan het Paul Ehrlich Instituut (PEI). Normaal gesproken zou men verwachten dat het PEI enthousiast zou zijn over dergelijk nieuws vanwege de vermeende dreiging die van het Coronavirus uitgaat. In plaats daarvan ontving Stöcker begin december een dagvaarding van de rijksrecherche van Schleswig-Holstein. Volgens de verantwoordelijke hoofdrechercheur loopt er een onderzoek tegen Stöcker wegens overtreding van de Duitse geneesmiddelenwet.

Waarom het Paul Ehrlich Instituut niet heeft gereageerd op het verzoek om contact, maar met een aanklacht, blijft een geheim van het Paul Ehrlich Instituut.

“Als blijkt dat mijn proces werkt, dan zijn de patenten van de anderen ongeldig. Want dan zou iedereen een vaccin kunnen maken”, aldus Stöcker.

Inmiddels heeft hij zijn antigen aan meer dan 60 andere vrijwilligers toegediend, en meer dan 90 procent had vervolgens beschermende antilichamen geproduceerd. De arts legt verder uit dat hij geen geld wil verdienen met zijn vaccin, maar dat hij zoveel mogelijk mensen wil beschermen tegen het Coronavirus. Hij wil zijn methode daarom toegankelijk maken voor iedereen die de werkwijze wil reproduceren.

STOP HET VIRUS

DEZE WEBSITE IS BEDOELD OM AL DE VERZWEGEN INFORMATIE IN DE MEDIA TOCH NAAR BUITEN TE BRENGEN

MENU

CONTACT

EMAIL
FACEBOOK
YOUTUBE
INSTAGRAM