“We kunnen nu niet zeggen dat er versoepelingen komen in februari” “We kunnen nu niet zeggen dat er versoepelingen komen in maart” Ook niet in …

De komst van het coronavaccin doet heel wat Belgen hopen op versoepelingen en een terugkeer naar meer vrijheid. De coronacijfers gaan echter opnieuw de hoogte in nu er opnieuw meer getest wordt na de feestdagen en bij terugkerende reizigers. En wat te denken van de Britse en Zuid-Afrikaanse varianten van het coronavirus? Komt er een derde coronagolf op ons af?

Natuurlijk, ook een vierde en een vijfde golf….

Spreekwoord: veel beloven en weinig geven, doet de gek in vreugde leven…

Ondanks hun vaccins zal er geen einde komen aan deze circus gewoon omdat de overheden dat NIET toestaan. Alle onze vrijheden zijn afgepakt en het ergste moet nog komen. Laat u niets wijsmaken. Het mondmasker zal u moeten blijven dragen ondanks dat het totaal geen nut heeft maar u wel ziek maakt. 1.5 meter afstand houden van mekaar is ook de regel en zo goed als geen sociale contacten zijn verboden.

De besmettingen dalen en stijgen ondanks dat de mensen zich toch NIET ziek voelen… en al de opgenomen ‘patiënten’ krijgen allemaal het kruisje ‘corona’ of ‘covid’ ondanks de aard van de kwaal.

Alle dagen hoor en ziet u op de Media griezel verhalen en angst beelden om ons met alle macht te doen geloven dat we zwaar ziek worden en dood gaan als we niet braaf de maatregelen opvolgen. Alle dagen, heel den dag door.

Ziek wordt u van de nevenwerking van deze maatrelen, en zelfs de sterfgevallen tot 90% van de corona doden. Vooral het dragen van deze ziekmakende mondmasker en de constante ontsmettingen zijn de grote boosdoeners.

Wat is uiteindelijk dan het doel van deze zogenaamde dure circus? Misschien geeft onderstaande een lichtpunt?

Laat een reactie achter