Wanneer zegt u: "STOP!" ?

 

Zijn we dan allemaal sado-masochisten in dit land? Hoe we gisteren in Villa Politica hoorden hoe Petra De Sutter nog steeds de avondklok stond te verdedigen! Groen godbetert! De geitenwollen sokken zoals men ze lachend omschreef. De hippies die stonden voor vrijheid blijheid. Ze stonden ook altijd voor open grenzen en iedereen welkom en diezelfde mensen staan nu nog steeds de avondklok en gesloten grenzen te verdedigen! Diezelfde mensen die stonden voor puur natuur en biologische landbouw die zitten nu in een regering die straks kindjes vanaf 5 jaar (!) wil gaan vaccineren met een vooralsnog experimenteel vaccin tegen een virus waar zij helemaal niet ziek van worden om aan "groepsimmuniteit" te komen!

Op Facebook een hele discussie met De Sutter nadat ze het vaccinatiepaspoort had zitten verdedigen en het verplicht testen vooraleer je een pint mag gaan drinken. Zij vond dat "een geoorloofde eis!".

 Deze wereld is krankzinnig geworden en weet u waarom?

Enkel omdat wij dat allemaal en helemaal OK vinden.

 Ze sluiten ons op en wij zeggen "doe maar".

Ze plaatsen ons onder een ongrondwettelijke avondklok en wij zeggen "doe maar".

We mogen onze familie niet meer zien en wij zeggen "doe maar".

Onze ouderen moeten in eenzaamheid sterven en wij zeggen "doe maar".

Mensen mogen hun zaak niet meer openen en wij zeggen "doe maar".

We worden, letterlijk, gemuilkorfd en lopen als kiekens met een vod over onze mond.

We lopen mekaar als dwazen angstig voorbij zonder mekaar nog aan te kijken, vlug, terug naar onze vier muren want daar is het veilig.

 Zo zijn we intussen gehersenspoeld en wij snappen het niet eens hoe erg het met ons gesteld is.
 
We moeten een test of paspoort om nog een poot te mogen verzetten en wij zeggen "oh ja, hoera ,want dan is het veilig" terwijl er naast u in het vliegtuig of in het café een gevaccineerde zit die jou nog kan besmetten en wij vertikken het om onze hersens te gebruiken en hier vragen over te stellen.
 
En nu willen ze onze kinderen vaccineren met een experimenteel vaccin. Gaan wij nu nog zeggen "doe maar"?
 

Zeg eens, wat moet er eigenlijk gebeuren voor wij rechtstaan, onze rug rechten, ons zelfrespect van onder het stof halen, voor onze kinderen en ouderen gaan staan en in koor roepen "FIKKEN AF!!!!!" ?

 Als onze ouderen en kinderen niet op ons kunnen rekenen voor bescherming, op wie dan wel?
 

Zijn wij echt zo'n schijtluizen die onze handen in de lucht gooien en roepen "Ik wil het niet weten!". Wow, wat een voorbeeld voor onze kinderen! Die zullen geweldig naar ons opkijken als wij als een bange mol onder de grond kruipen.

Zijn wij zo simpel te manipuleren dat wij als een konijn naar een lichtbak zitten te gapen, vergetend dat daar iets grijs in onze hersenpan zit dat we kunnen gebruiken?

Is het echt zo erg gesteld met ons?

We hopen dat hier een "neen" op volgt.

Sluit je aan en laat ons samen duidelijk maken aan dat zootje illegaal Vivaldi dat het genoeg is. Tot hier en niet verder! "Bloei, o land, in eendracht niet te breken,

Wees immer uzelf, en ongeknecht,

Het woord getrouw dat g' onbevreesd moogt spreken.

Voor vorst, voor Vrijheid en voor Recht."

De valse spin "Europa"

 

De strategie 🇪🇺 inzake #vaccins is een echt fiasco: "de Europese Commissie is volledig door de knieën gegaan voor de laboratoria!", zegt Europees parlementslid Manon Aubry. Iets van gehoord in bvb. De Afspraak? Iets van gelezen in bvb. Knack?

Europa is in staat alle burgers een ongekende beperking van vrijheden op te leggen, maar blijkt incompetent te zijn om regels op te stellen voor de grote farmaceutische bedrijven?

 

Zeg eens:

Hoe is de griep verdwenen?

Hoe is het betaalde ziekteverlof verdwenen?

Wat is de werkelijke reden waarom steeds meer jongere generaties ziek worden, zogenaamd als Covid-gevallen?

Hoe worden mensen gepest om het vaccin dan toch maar te aanvaarden?

 

We illustreren aan de hand van volgende scenario's:

 

68 jaar oude vader, gepensioneerd:

"Ik denk dat ik griep heb, maar durf het aan niemand te vertellen.

Ze zouden me als een Covid-geval beschouwen en iedereen in mijn omgeving zou zich laten testen. Dit zou mij en mijn familie als een aantal extra besmettingen toevoegen aan de gegevens die ambtenaren gebruiken om het land af te sluiten, dus als ik zou durven zeggen dat ik me onwel voel, zouden mijn dochter en zoon het risico lopen hun baan te verliezen bij een volgende lockdown."

 

Zijn 35 jaar oude zoon, ingenieur:

"Ik denk dat ik griep heb, maar ik durf het niemand te vertellen.

Ze weten niet dat mijn systeem het begeeft door het constante dragen van een masker.

Ze zouden me als een besmet beschouwen en iedereen in mijn omgeving zou getest worden. Dit zou mij, mijn familie en collega's als een aantal extra nummers toevoegen aan de gegevens die ambtenaren gebruiken om het land af te sluiten, dus als ik durf te zeggen dat ik me onwel voel, zou ik op den duur mijn baan verliezen.

Bovendien kan ik het me in dit nieuwe tijdperk van onzekerheid niet veroorloven om in quarantaine te blijven zonder betaald ziekteverlof. Dus zelfs als ik me ziek voel, blijf ik werken en draag ik de hele dag het masker, wat er uiteindelijk toe zal leiden dat ik in een ziekenhuis terechtkom."

 

Zijn 30-jarige dochter, lerares:

"Ik denk dat ik griep heb, maar durf het aan niemand te vertellen. .... Als ik durf te zeggen dat ik me onwel voel, zou ik op den duur mijn baan verliezen.

Bovendien zouden ze mijn gezonde leerlingen ervan beschuldigen dat ze mij besmet hebben en zouden ze zelfs de school kunnen sluiten. Dus zelfs als ik me ziek voel, blijf ik werken en draag ik de hele dag het masker, wat er uiteindelijk toe zal leiden dat ik in een ziekenhuis terechtkom."

 

***

 

In een gezonde wereld, zoals vroeger, hadden zieken recht op betaald ziekteverlof en konden zij in "quarantaine" blijven (thuis) terwijl de gezonde meerderheid gewoon kon blijven studeren of werken.

 

Thans is de gezonde meerderheid veroordeeld tot quarantaine (opsluiting) in de gehele samenleving en moeten de zieken in onbetaalde quarantaine blijven om de gehele opgesloten samenleving te "beschermen".

 

Iedereen zit gevangen in een wreed systeem dat ouderen en zieken duidelijk in de steek laat, terwijl de gezondheid van iedereen wordt vernietigd via vaccins, lockdowns en het dragen van maskers.

 

Het onmenselijke karakter van deze nep-pandemie, die is opgezet als de grootste grootschalige marketingcampagne voor een wereldwijde vaccin-verkoop, gaat werkelijk alle perken te buiten.

 

Als de meerderheid nu eens de ogen zou openen en zou beseffen wat er aan de hand is.

 

In plaats daarvan lijkt de meerderheid te geloven dat na de vaccinaties deze nachtmerrie voorbij zou zijn, maar dat is niet zo. Het is de wortel voor de neus van de believers. Staan zij in de rij voor de vaccins, die hen voor altijd zullen opsluiten in de vicieuze cirkel van meer ziekten, meer lockdowns en meer vaccinaties?

 

"They are all in it for the money", F. Zappa, 1968.