Positief getest…

“Mijnheer de Voorzitter, misschien hebben we nu een probleem, we hebben een positief Corona-geval in het parlement”, waarschuwde de secretaris-generaal van de FPÖ, Michael Schnedlitz, gisteren in het Oostenrijkse parlement. Voor lopende camera’s, onder ieders ogen en luide protesten, demonstreerde hij de betrouwbaarheid van massaproeven ad absurdum – met behulp van een Coronatest met Coca-Cola, die prompt positief reageerde.

In een vurige toespraak heeft de FPÖ-parlementariër Michael Schnedlitz het beleid van de Oostenrijks regering van zinloze geldverspilling aan dubieuze Corona-sneltesten op de korrel genomen. Daarbij gaf hij een live demonstratie waarbij de snelle antigeentest, die door de overheid wordt gebruikt voor massaproeven, binnen minuten “Corona positief” laat zien wanneer deze met Cola wordt besprenkeld.

De toespraak van Michael Schnedlitz is al legendarisch en reeds door honderdduizenden op het internet gezien. Het heeft de mensen duidelijk bewezen in welke dimensie ze door de overheid bij de neus worden genomen. Wat ineffectief betekent en dat er miljoenen aan belastinggeld worden verspilt om met nonsens argumenten te creëren die leiden tot de vernietiging van de economie, van banen en massale vrijheidsberoving. Is het ontkrachten van deze tests het begin van het einde van de Corona-hype?

Hier is Michael Schnelitz’ legendarische opruiende redevoering met de Cola-Corona test:

Laat een reactie achter