Portugese rechtbank vonnist: PCR-tests “onbetrouwbaar” en quarantaines “onwettig” – totaal zwijgen in mainstream media

Het Portugese Hooggerechtshof heeft geoordeeld dat de PCR-test geen betrouwbare test is voor Sars-Cov-2, en daarom elke gedwongen quarantaine op basis van die testresultaten onwettig is. Verder suggereert de rechter dat elke gedwongen quarantaine die wordt toegepast op gezonde mensen een schending van hun fundamentele recht op vrijheid zou kunnen zijn, meldt Off-guardian.

Het belangrijkste is dat de rechters hebben geoordeeld dat geen enkele positieve PCR-test kan worden gebruikt als een effectieve diagnose van een infectie.

De bijzonderheden van de zaak betreffen vier toeristen die vanuit Duitsland het land zijn binnengekomen – die allemaal anoniem in de processtukken van de zaak staan – en die door de lokale gezondheidsdienst in quarantaine zijn geplaatst. Van de vier was er slechts één positief getest op het virus, terwijl de andere drie gewoon geacht werden een “hoog infectierisico” te hebben op basis van de nabijheid van het positief geteste individu. Alle vier waren negatief getest op het virus voordat ze uit Duitsland vertrokken.

De rechters Margarida Ramos de Almeida en Ana Paramés verwezen in hun uitspraak naar verschillende wetenschappelijke studies. Met name deze studie van Jaafar et al., waaruit blijkt dat – bij het uitvoeren van PCR-tests met 35 cycli of meer – de nauwkeurigheid daalde tot 3%, wat betekent dat tot 97% van de positieve resultaten vals-positief zou kunnen zijn.

De conclusie van de uitspraak is verder dat, op basis van de wetenschap die ze lezen, elke PCR-test met meer dan 25 cycli totaal onbetrouwbaar is. Overheden en privé-laboratoria zijn zeer streng geweest met betrekking tot het exacte aantal cycli dat ze uitvoeren bij PCR-tests, maar het is bekend dat het soms wel 45 cycli zijn. Zelfs de paniekzaaier Anthony Fauci heeft publiekelijk verklaard dat alles boven de 35 cycli totaal onbruikbaar is.

U kunt de volledige uitspraak in het originele Portugees hier lezen, en vertaald in het Engels hier. Er staat ook een goed artikel over deze zaak op Great Game India, en een lange e-mail over de kwestie die een Portugese professor naar Lockdown Sceptici stuurde.

De reactie van de mainstream media op deze zaak was uiteraard volledig voorspelbaar – Ze hebben er helemaal niets over geschreven. Niets.

De uitspraak werd gepubliceerd op 11 november, en is sindsdien door veel conservatieve sites genoemd… maar de mainstream media houden er een volledige black-out op na.

Het bericht werd van Reddit verwijderd omdat het ‘geen officiële bron’ zou zijn, ondanks het feit dat men zich op de officiële rechtbankdocumenten baseert:

Laat een reactie achter