HET WORDT STEEDS MAAR ERGER!

Ze worden met de dag zotter! Omdat er té weinig zieken en sterfgevallen zijn willen de virologen ons nu verplichten overal een ziekmakend mondmasker te dragen.

Wat gaan ze nog uitvinden om ons kost wat kost ziek te krijgen. We weten nu al lang dat een mondmasker een SUPER VERSPREIDER is.

Hoe ongelooflijk dat dat ook klinkt, maar het is gewoon moorddadig, goed wetend welk een risico het te lang dragen van een mondmasker met zich meebrengt maar ook voor de mensen rondom u. Reeds na een paar uur ontstaat een broeihaard van allerlei bacteriën in het mondgedeelte. Deze bacteriën kunnen u zwaar ziek maken vooral door het feit dat uw longen niet meer geventileerd worden omdat u uw eigen kooldioxide Co2 lucht inademt en niet alleen uw longcellen voorgoed beschadigd maar ook uw zo hardnodige weerstand afbreekt waardoor u makkelijk ziek wordt. Als je op dat moment getest wordt is u positief! U heeft de Corona en moet in quarantaine!

Het lijkt er sterk op dat dit duidelijk de bedoeling is van deze criminele virologen, politiek geïnspireerde angstverspreiders.

Nog dit: wie zegt niet dat de zogenaamde nieuwe variant of varianten, door uw eigen mondmasker geproduceerd worden?

Heel wat artsen en onderzoekers zeggen allemaal hetzelfde: mondmasker en alle andere onzinnige maatregelen weg en is geen sprake meer van een virus en krijgen we terug de jaarlijkse griep!

Helaas wilt de overheid daar niets van weten omwille van gezichtsverlies met al de gevolgen wat ze de bevolking aangedaan hebben.

Laat een reactie achter