MEDISCH

 

 

.

Honderden artsen verklaren dat de pandemie gepland werd

Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: (1)

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. Ze organiseerden ook verschillende massaprotesten in Europa, zoals die van 29 augustus 2020, waar 12 miljoen mensen zich inschreven en enkele miljoenen mensen daadwerkelijk kwamen opdagen.

Waarom zeggen deze 500+ medische deskundigen dat de pandemie een toneelstuk is? Wat weten zij, dat jij en ik niet weten?

Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet werd


De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

doctors for truth spain pandemic planned

‘Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.’ (2)

Duitsland en Spanje zijn slechts twee voorbeelden. In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen.

In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze film wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!

Waarom zeggen deze duizenden medische professionals wereldwijd dat de pandemie een toneelstuk en een misdaad is? Wat weten zij, dat wij niet horen in de media?

Ik nodig je uit om met een open geest naar de volgende feiten te kijken en dan je eigen conclusies te trekken…

In 2015 werd een testmethode ontwikkeld voor COVID-19


I2015 werd een ‘Testmethode voor COVID-19’ gepatenteerd door Richard Rothschild, bij de Nederlandse overheid. Dringt het tot je door? In 2015 – vier jaar voordat de ziekte zelfs maar bestond – werd een testmethode voor COVID-19 ontwikkeld. (2B)

Haal diep adem en laat dat even bezinken…

pandemic planned patent rothschild covid

Honderden miljoenen COVID-19 test kits verspreid in 2017 and 2018


We weten dat de nieuwe ziekte COVID-19 in China opdook tegen het einde van 2019. Daarom kreeg ze de naam COVID-19 wat een acroniem is voor Corona Virus Disease 2019. De gegevens van de World Integrated Trade Solution laten echter iets verbazingwekkends zien:

In 2017 en 2018 – twee jaar voor het ontstaan van COVID-19 – werden honderden miljoenen testkits voor COVID-19
wereldwijd gedistributeerd.

covid 19 test kits export worldwide

Ook Nederland en Belgie verhandelden tientallen miljoenen COVID-19 test kits in 2017 en 2018, twee jaar voor deze ziekte bestond! Je kunt dit duidelijk zien in de bovenstaande schermafbeelding van de website van de WITS.

Deze verbijsterende gegevens werden ontdekt op 5 september 2020, en iemand plaatste het op social media. De volgende dag ging het viraal over de hele wereld. De dag daarop veranderde de WITS de oorspronkelijke aanduiding ‘COVID-19’ opeens in de algemene term ‘Medical Test Kits’.

In handel is dat echter niet toegestaan. Je moet altijd specifiek zijn. Je kunt niet zeggen ‘er werden auto’s verkocht’. Je moet concreet zijn: ‘Er werden Ford Fiestas verkocht’.

wereld bank covid 19 export import

Hetzelfde geldt voor medische apparaten. Er zijn vele types test kits voor verschillende ziektes. Daarom moet het specifeke type vermeld worden, wat dus ook het geval was. Het feit dat ze de specificatie ‘COVID-19’ op onwettige wijze hebben verwijderd, zodra deze data wereldwijd bekend werd, bewijst dat ze dit kost wat kost willen geheim houden.

Ze vergaten echter één detail te verwijderen: de productcode voor deze ‘Medical Test Kits’ is 300215, wat betekent: ‘COVID-19 Test Kits’.

covid19 product code

Hun cover-up kwam te laat: deze informatie werd ontdekt en mede door StopWorldControl.com wordt het nu wereldwijd onthuld. Je kunt een PDF downloaden waarop je de oorspronkelijke data van de WITS kunt zien.

Twee jaar voor de uitbraak van COVID-19 begonnen landen wereldwijd miljoenen diagnostische testinstrumenten te exporteren voor… COVID-19, een ziekte die toen officieel nog niet eens bestond. 


Het COVID-19 ‘project’ is gepland tot… 2025


De wereldbank laat zien dat COVID-19 een project is dat gepland staat om door te gaan tot… eind maart 2025! De bedoeling is dus om er nog VIJF JAAR mee door te gaan. (2C)

covid program 2025

Anthony Fauci garandeerde stellig een pandemie binnen twee jaar


anthony fauci predicting pandemic

In 2017 deed Anthony Fauci een zeer vreemde voorspelling, met een nog vreemdere zekerheid. Met het volste vertrouwen kondigde Fauci aan dat er tijdens de eerste termijn van President Trump gegarandeerd een verrassende uitbraak van een besmettelijke ziekte zou plaatsvinden. Dit is wat hij zei: (3)

Er bestaat GEEN TWIJFEL over dat er een uitdaging zal zijn voor de komende administratie op het gebied van besmettelijke ziekten. Er zal een ONVERWACHTSE UITBRAAK zijn.

Hoe kon Fauci garanderen dat er een verrassingsuitbraak zou plaatsvinden tijdens de eerste termijn van de Trump-administratie?

Wat wist hij, dat wij niet weten?

Anthony Fauci

‘Er zal een onverwachtse uitbraak zijn. Daar bestaat geen twijfel over.’

ANTHONY FAUCI

Bill en Melinda Gates garandeerden een op handen zijnde globale pandemie


In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien. Hij zei dat dit binnen de komende jaren zou gebeuren. (4)

Melinda Gates voegde eraan toe dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is en verzekerde ook dat dit de wereld in de komende jaren zou treffen. (5)

Laat hun woordkeuze even tot je doordringen…

planned pandemic - bill gates

‘Een globale pandemie is ONDERWEG.
Een GEMANIPULEERD VIRUS is de grootste bedreiging voor de mensheid.
Dit zal gebeuren in de KOMENDE JAREN.’

BILL EN MELINDA GATES

Ze beweren dat de dichte bevolking van de wereld garant staat voor deze dreigende wereldwijde pandemie. Maar laten we eerlijk zijn: het grootste deel van de aarde is onbewoond. Vlieg gewoon boven Amerika, Afrika of Azie en kijk uit het raam. Je ziet meestal lege ruimte, met hier en daar een paar steden. Het grootste deel van de aarde is nog onbewoonde wildernis. Onze planeet is lang niet zo ‘overbevolkt’ als Bill Gates ons wil doen geloven. Deze wereldkaart laat het duidelijk zien…

empty earth

De Gates beweerden ook dat vliegreizen zeker een wereldwijde pandemie zouden veroorzaken. Maar talloze mensen hebben de afgelopen eeuw in vliegtuigen gereisd. Heeft dat geleid tot voortdurende uitbraken van wereldwijde pandemieën? Natuurlijk niet!

Hun argumenten waarom ze een wereldwijde pandemie in de komende jaren garandeerden, zijn klinkklare leugens. Wat is hun ware basis om zulke gegarandeerde voorspellingen te doen?

Bill Gates oefende voor een globale coronavirus pandemie


 Event201 planned pandemic exercise

Enkele maanden voor de coronavirus pandemie organiseerde Bill Gates een evenement in New York City. Raad eens waar het evenement over ging? Het was een ‘coronavirus pandemie oefening’. Ja, dat heb je goed gelezen:

Bill Gates organiseerde een coronavirus pandemie oefening,
vlak voordat het gebeurde! 

Op het grote scherm in het auditorium zie je de tekst afgedrukt: ‘We moeten ons voorbereiden op de gebeurtenis die een pandemie wordt’. Deze pandemieoefening heette Event201 en vond plaats in oktober 2019, letterlijk vlak voor de uitbraak. Organisatoren waren de Bill and Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation en de John Hopkins University.

Hun conclusie was… dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden.

Het doel van Event201 was om de wereld voor te bereiden op een coronavirus pandemie… die direct na de gebeurtenis plaatsvond.   

Opwinding over de verkoop van vaccins het komende jaar


Kort na deze ‘oefening voor een coronavirus pandemie’ waar men officieel besloot dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden, schreef Bill Gates het volgende op Twitter:

Ik ben in het bijzonder enthousiast over wat het komende jaar kan betekenen voor een van de beste aankopen in globale gezondheid: vaccins.  

tweet bill gates vaccines

Denk hier eens over na: ‘s werelds nr. 1 vaccindealer staat garant voor een wereldwijde pandemie in de komende jaren, en zijn vrouw zegt dat we allemaal bang moeten zijn voor een gemanipuleerd virus dat ‘onderweg’ is. Vervolgens organiseren ze een oefening voor een wereldwijde coronavirus pandemie en zeggen dat vaccins de enige oplossing zijn. Daarna tweet Bill Gates hoe opgewonden hij is over de verkoop van vaccins in het komende jaar. Onmiddellijk daarop breekt de aangekondigde pandemie uit.

De 2020 coronavirus pandemie werd voorspeld in 2013


In 2013 schreef een muzikant een lied genaamd PANDEMIC. In zijn teksten beschreef hij een wereldwijde pandemie die miljoenen mensen doodt, economieën stillegt en aanleiding geeft tot rellen.

Zijn lied beschreef letterlijk tot in detail wat we nu, zeven jaar later, in onze wereld zien.

Hij noemde zelfs het exacte jaar van de pandemie: 2020, en het specifieke type virus: een coronavirus. (6) Dit is een regel in zijn tekst uit 2013:

‘2020 gecombineerd met CoronaVirus, lichamen stapelen zich op.’

body bags

Dit lied voorspelde ook de rellen die nu in heel Amerika woeden:

‘De staat breekt uit in gewelddadige rellen, en gebruikt de straat buiten. Het komt naar je ramen.’

panned pandemic riots 2020

Hoe had deze musicus in 2013 kunnen weten dat er in 2020 een coronavirus pandemie zou uitbreken en dat er tijdens deze pandemie gewelddadige rellen zouden losbarsten? Hij legt uit:

‘Ik heb in 2012 onderzoek gedaan en de zogenaamde ‘complottheorieën’ gelezen. Weet je, die onderzoeken waarvan de media niet wil dat we er aandacht aan besteden. Volgens die theorieën zouden pandemieën in het decennium 2020 – 2030 plaatsvinden. Dus heb ik er het lied Pandemic over geschreven.’


Maak je klaar voor een wereldwijde coronavirus pandemie


In september 2019 – ook vlak voor de uitbraak – heeft de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uitgebracht met de titel ‘A World At Risk’.

Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op… een uitbraak van het coronavirus!

Op de omslag van het rapport staat de afbeelding van een coronavirus en mensen die gezichtsmaskers dragen.

preparing pandemic

In het verslag lezen we de volgende interessante paragraaf:

‘De Verenigde Naties (met inbegrip van de WHO) voeren ten minste twee systeembrede opleidings- en simulatieoefeningen uit, waarvan één voor het opzettelijk verspreiden van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.’

Heb je het gelezen? Ze hebben geoefend hoe ze moeten reageren bij een opzettelijke verspreiding van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.

De uitbraak vanuit China werd op voorhand in beeld gebracht


pandemic simulation

 

In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video waarin ze een griepvirus laten zien dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan, en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het ‘Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie’. Dat is precies wat er gebeurde, twee jaar later. Waarom zeiden ze dat het uit China zou komen? Waarom niet Afrika, waar veel meer ziekten voorkomen? Of waarom niet Zuid-Amerika? Of India?

Hoe konden ze weten dat er een griepvirus uit China zou komen en zelfs Wuhan laten zien als het oorsprongsgebied, dat de hele wereld zou besmetten?  

Werd dit coronavirus ontwikkeld in een laboratorium?


wuhan virology lab

 

Waar kwam het virus vandaan? Een van ‘s werelds grootste experts in biowapens is Dr. Francis Boyle. Hij is ervan overtuigd dat het afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4.

Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van… coronavirussen!

Ze nemen bestaande virussen en ‘bewapenen’ ze, wat betekent dat ze veel gevaarlijker zijn, om te worden gebruikt als biologisch wapen. In het volgende videofragment van twee minuten zie je een woordvoerder van de Trump administratie, biowapenexpert Dr. Francis Boyle en president Trump praten over hoe dit virus uit het lab in Wuhan is gekomen.

Nu komt het interessante gedeelte: in 2015 gaf Anthony Fauci dit labo 3,7 miljoen dollar.

Stel je voor: dezelfde man die garant stond voor een verrassende uitbraak van een virus in de komende twee jaar, gaf bijna 4 miljoen dollar aan een lab dat coronavirussen ontwikkelt. In het korte filmpje hieronder kun je zien hoe een journalist aan president Trump vraagt naar deze subsidie die Fauci aan het Wuhan lab heeft gegeven.

Volgens Chinese virologe werd het virus bewust verspreid door de WHO


In April 2020 vluchtte de Chinese virologe en immunologe Li-Meng Yan uit China weg, en vroeg politiek asiel aan in Amerika. Reden? Ze wilde de waarheid over Covid-19 onthullen. Yan beweert een van de eerste wetenschappers te zijn die gewerkt heeft aan dit nieuwe coronavirus. Toen bekend werd dat dit virus ernstige ziektes veroorzaakte in het binnenland van China, kreeg Yan opdracht onderzoek te doen.

chinese virologist

Ze ontdekte iets ernstigs: dit virus werd door menselijk contact overgedragen. Toen ze deze verontrustende informatie bekendmaakte bij haar overziener, kreeg ze de nadrukkelijke opdracht hierover het stilzwijgen te bewaren.

Vlak daarna maakte de Wereld Gezondheids Organisatie bekend dat er een nieuw, gevaarlijk virus was in China… maar dat het NIET door menselijk contact overgedragen werd en er dus geen gevaar was voor de wereldbevolking.

Na deze onjuiste verklaring door de WHO merkte ze dat de toon van alle wetenschappers met wie ze over het virus sprak, veranderde van vriendschappelijk naar afstandelijk. Haar opzichter zei:

’Wees stil en voorzichtig. Overschrijd de rode lijn niet! Anders zullen we in problemen komen en verdwijnen…’  

Li-Meng Yan besloot te vluchten naar Amerika en deed haar verhaal aan Fox News en de FBI. Volgens Yan wist de Chinese overheid dat dit virus zich tussen mensen verspreidde en wachtten ze met het informeren van de wereld, omdat ze wilden dat het globaal verspreid zou worden.

De Wereld Gezondheids Organisatie werkte samen met de Chinese Communistische partij, en beweerde daarom eveneens dat dit nieuwe virus niet op mensen overdraagbaar was. Daardoor kon het zich verspreiden over de hele aarde. 

Uiteraard worden haar verklaringen ontkend door de WHO en de Chinese regering. Feit is echter dat de WHO wel degelijk begin Januari 2020 verklaard heeft dat het nieuwe coronavirus niet van mens tot mens overdraagbaar is, waardoor er geen maatregelen genomen werden en de mensheid erdoor besmet raakte.

De virologe Yan leeft nu ondergedoken en wordt beschermd door de Amerikaanse overheid. 

Films voorspelden
de coronavirus pandemie


Voorspellende programmering is het proces van het informeren van de bevolking over gebeurtenissen die zich binnenkort zullen voordoen. De afgelopen jaren zijn er verschillende films en televisieseries geproduceerd, over… een wereldwijde coronaviruspandemie!

De film ‘Dead Plague’ toont een wereldwijde pandemie met een coronavirus en noemt zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel.  

Een andere film genaamd ‘Contagion’ laat zien hoe een coronavirus zich wereldwijd verspreidt met sociale afstand, gezichtsmaskers, lock-downs, het wassen van handen etc. als gevolg.

Letterlijk alles wat we nu zien, wordt in deze films tot in detail voorspeld.

contagion movie

Pandemie uitgebeeld
tijdens Olympische Spelen 2012


pandemic olympics summergames 2012

Over voorspellende programmering gesproken: tijdens de openingsshow van de Olympische Zomerspelen van 2012 werd een coronaviruspandemie voor de ogen van de hele wereld gespeeld. Tientallen ziekenhuisbedden, grote aantallen verpleegkundigen die marionetten van een controlesysteem worden, de dood die op de loer ligt, een demonische reus die over de hele wereld opstaat, en het hele theater werd zodanig verlicht dat het er vanuit de lucht uitzag als een coronavirus.

Waarom lieten de Olympische Spelen een coronaviruspandemie zien, in hun openingsshow?

Wereldwijde lockdowns voorspeld


robin

De auteur en onderzoeker Robin de Ruiter voorspelde in 2008 dat er een wereldwijde lockdown zou komen.

Hij zei dat het doel hiervan zou zijn om een nieuwe wereld van autoritaire controle te creëren.

Omdat veel van wat hij in 2008 schreef nu recht voor onze ogen gebeurt, is dit boek opnieuw uitgegeven.

Journalisten voorspelden
geplande pandemie


In 2014 voorspelde de onderzoeksjournalist Harry Vox een geplande wereldwijde pandemie en zei waarom de ‘heersende klasse’ zoiets zou doen:

‘Ze zullen nergens voor terugdeinzen om hun instrumententas van controle te vervolledigen. Een van de dingen die in hun tas ontbraken, zijn quarantaines en uitgaansverboden. Het plan is om mensen met een virus te laten infecteren en de volgende fase van de controle te creëren.’ (7)

harry

‘Het plan is om mensen te laten infecteren en de volgende fase van de controle te creëren.’

HARRY VOX,
RENOWN INVESTIGATIVE JOURNALIST

‘Scenario voor de Toekomst’ voorspelt globale coronavirus pandemie


Deze onderzoeker verwijst naar een beroemd document van de Rockefeller Foundation waarin alles wat we nu zien gebeuren, letterlijk tot in detail wordt voorspeld: de wereldwijde pandemie, de lock-downs, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle.

Het wordt allemaal met angstaanjagende precisie beschreven… tien jaar voordat het gebeurde!

rockefeller document 2010

Het document is getiteld ‘Scenario voor de toekomst van technologie en internationale ontwikkeling’. (9) Dat zegt genoeg: een scenario voor de toekomst. Het heeft een hoofdstuk genaamd ‘LockStep’ waarin een wereldwijde pandemie wordt gerapporteerd alsof deze zich in het verleden heeft voorgedaan, maar dat duidelijk bedoeld is als een repetitie voor de toekomst.

svg%3E


De pandemie van 2020 wordt in het ‘Scenario voor de Toekomst’ van de Rockefeller Foundation uit 2010 tot in het kleinste detail beschreven.


Het ‘Scenario voor de toekomst’ gaat verder met het vergelijken van twee verschillende reacties op hun voorspelde pandemie: de VS hebben de mensen alleen ‘nadrukkelijk afgeraden’ om te vliegen, terwijl China een verplichte quarantaine voor alle burgers heeft afgedwongen. De eerste reactie wordt beschuldigd van het nog verder verspreiden van het virus, terwijl het opleggen van een verstikkende lock-down wordt geprezen. Vervolgens wordt de uitvoering van de totalitaire controle beschreven:

Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag uitgebreid en verstikkende regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot het controleren van de lichaamstemperatuur bij de ingang van gemeenschappelijke ruimten zoals treinstations en supermarkten. 

forbidden covid

Het is duidelijk dat het uitbreiden van de autoriteit het gewenste antwoord is. Maar het wordt nog erger, volgens dit ‘Scenario van de Toekomst’:

Zelfs nadat de pandemie voorbij was, bleef deze meer autoritaire controle en toezicht op de burgers en hun activiteiten en werd zelfs geïntensiveerd. 

In de ontwikkelde landen nam dit verscherpte toezicht vele vormen aan: biometrische identificatiegegevens voor alle burgers, en een strengere regulering van belangrijke industrieën waarvan de stabiliteit van vitaal belang werd geacht voor de nationale belangen. 

svg%3E


Volgens de Rockefeller Foundation moet een wereldwijde pandemie leiden tot meer controle, waarbij mensen graag hun vrijheid opgeven om zich weer veilig te voelen.


Handboek voor totalitaire controle


Nu de aangekondigde pandemie er inderdaad is, kwam dezelfde Rockefeller Foundation met stap twee: een handboek voor de toepassing van nieuwe controlesystemen tijdens deze pandemie. Pas als alle vereiste controlenetwerken aanwezig zijn, kan de wereld weer opengaan.

rockefeller document covid 1

Als je de twee Rockefeller documenten combineert, zie je het plan:

1) Eerst kondigen ze een wereldwijde pandemie met een coronavirus aan en zeggen ze waar het toe moet leiden: een heel nieuw niveau van autoritaire controle.

2) Ten tweede geven ze praktische stappen voor de toepassing van dit controlesysteem.

Dit zijn illustraties en citaten uit hun gids:

global control

Digitale apps en privacybeschermde traceersoftware moeten op grote schaal worden gebruikt om een completere tracering van contacten mogelijk te maken.

Om de Covid-19 epidemie volledig onder controle te krijgen, moeten we de meerderheid van de bevolking wekelijks testen.

digitaal id

Volgens hun ‘Scenario van de toekomst’ zou de hele wereldbevolking een digitaal ID moeten krijgen dat aangeeft wie alle vaccins heeft ontvangen. Zonder voldoende vaccinaties zal de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer etc. worden geweigerd.

Nu in 2020 is dat precies wat Bill Gates en veel regeringen eisen.

Iedereens contacten
moeten nagegaan worden


controle

In een Amerikaanse overheidsvideo (10) zien we een gesprek tussen de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe een groot controlesysteem moet worden opgezet om de hele bevolking te testen en al hun contacten te controleren. Ze bespreken hoe een leger moet worden opgebouwd om dit controlesysteem uit te voeren.

svg%3E

‘Honderden en honderden controleurs moeten worden aangesteld. Ze testen iedereen en controleren dan al hun contacten. Dit is nog nooit eerder op deze schaal gedaan. Dit is een leger van ondervragers die ieders contacten controleren.’

ANDREW CUOMO,
GOUVERNEUR VAN NEW YORK

Een nieuw niveau van totale controle


world control

Bill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken. (11) Er worden al digitale vaccin-ID’s ontwikkeldd  (12) en Gates heeft een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (13). Daarnaast wil Gates een wereldwijd monitoringnetwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met Covid-19 zal volgen. (14)

Het plan: injecteer de mensheid met een vaccin dat het DNA wijzigt


dna

De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen, door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende:

‘Ze zullen een door de mens gemaakt coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn. Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker gecontroleerd worden, om slaven te worden voor de elite.’

Dat klinkt natuurlijk krankzinnig en het is inderdaad krankzinnig. Toch moeten we ons ervan bewust zijn dat deze professionele onderzoeker geen dwaas is. Hij heeft jarenlang onderzoek gedaan en dit is wat hij in de loop der jaren heeft ontdekt.

De diabolische begeerte om anderen tot slaaf te maken van de rijke elite, is overigens niets nieuws, maar is zo oud als de mensheid zelf. Het is nog niet zo lang geleden dat openbare slavernij afgeschaft werd. Nu steekt deze drang om anderen te overheersen wereldwijd opnieuw de kop op, onder het mom van: er is een pandemie, dus de hele mensheid moet zich nu onderwerpen aan ons gezag. Wij zullen voortaan je hele leven controleren, voor je eigen veiligheid.

svg%3E


De begeerte van de rijksten der aarde om anderen tot slaaf te maken, is zo oud als de mensheid zelf. Nu proberen ze dit opnieuw te verwezenlijken via vaccins en controlesystemen die ons moeten ‘beschermen’. In werkelijkheid zal het ons aan handen en voeten binden.


20 jaar onderzoek zegt:
het vaccin zal het DNA wijzigen


medical center

Dokter Carrie Madej leidde twee grote klinieken in de Amerikaanse staat Georgia, voordat ze naar de Dominicaanse Republiek ging om humanitair werk te doen. De afgelopen twintig jaar bestudeerde ze DNA en vaccins en maakte een dringende video waarin ze waarschuwt dat er een plan is om de mensheid te injecteren met zeer gevaarlijke vaccins voor Covid-19. Volgens Dr Madej zal het doel van deze nieuwe vaccins drievoudig zijn:

1) het herprogrammeren van ons DNA, zodat we in feite hybriden zijn die  makkelijker te controleren zijn.

2) ons verbinden met kunstmatige intelligentie door middel van een digitaal vaccin-ID, wat een heel nieuwe dimensie van controle zal openen.

3) grote aantallen mensen na verloop van tijd laten sterven, zodat de wereldbevolking afneemt. 

Deze ervaren medische deskundige zegt dat ze tijdens haar medische praktijk meerdere malen heeft waargenomen hoe ziekten werden verspreid door middel van vliegtuigen. Om veiligheidsredenen kan ze hier niet meer details over delen in het openbaar.

Depopulate the earth by means of organized epidemics


committee 300

Dr. John Coleman is een beroemde inlichtingenofficier van de CIA die een boek heeft geschreven met de titel ‘The Committee of 300’. Daarin legt hij uit hoe geheime genootschappen in feite de baas zijn over regeringen, gezondheidszorg, voedingsindustrieën en de media. Dit boek is te vinden op de website van de CIA. (15)

Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die de regeringen en de media controleren, is de ontvolking van de aarde.

Dr. Coleman zegt het volgende over hun strategie:

dr john coleman

‘Ten minste 4 miljard nutteloze eters zullen tegen het jaar 2050 worden uitgeschakeld door middel van beperkte oorlogen en
georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten.’

DR. JOHN COLEMAN,
CIA INTELLIGENCE OFFICER

Beperk de mensheid onder een half miljard mensen


georgia guidestones

In 1980 werd in Georgia een granieten monument opgericht, de zogenaamde ‘Guidestones’. Een set van 10 richtlijnen is gegraveerd op de structuur in acht moderne talen en een kortere boodschap is gegraveerd aan de bovenkant van de structuur in vier oude talen. De eerste richtlijn zegt het volgende:

1. Handhaaf de mensheid onder 500,000,000 in voortdurende eenheid met de natuur.

De CIA-officier Dr. Coleman onthulde dat een van hun methoden om ‘de mensheid te handhaven’ bestaat uit het veroorzaken van ‘georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten’.

Met nieuwe vaccins kunnen we de mensheid tot 15% uitdunnen


Tijdens een TED-spreekbeurt weerklonk dit doel door Bill Gates, toen hij letterlijk zei dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10 – 15% te verminderen! (16)

svg%3E

‘Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zullen dat er 9 miljard zijn. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugbrengen als we goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en geboortebeperking.’

BILL GATES, VACCIN DEALER

Covid19 vaccin
voor bevolkingsbeperking?


Mike Adams is een gepubliceerde voedingswetenschapper, auteur van het populair-wetenschappelijke boek Food Forensics en oprichter van ISO-geaccrediteerde CWC Labs. Jaren geleden zei hij het volgende:

Een gemanipuleerd biowapen zal worden vrijgelaten in bevolkingscentra. Er zal worden opgeroepen tot massale overheidsfinanciering van de vaccinindustrie om met een vaccin op de proppen te komen. Wonderbaarlijk genoeg zullen ze een vaccin laten ontwikkelen in een recordtijd. Iedereen zal verplicht zijn om in de rij te gaan staan en dit vaccin te krijgen.

Er is inderdaad sprake van het vrijgeven van een gemanipuleerd biowapen, gevolgd door een vaccinatiemandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld.

De rest van zijn boodschap is dat dit vaccin in de loop van een paar jaar langzaam miljoenen – zo niet miljarden – mensen zal beginnen te doden. Het zal een kill-switch-vaccin zijn, ontworpen om na verloop van tijd de wereldbevolking te verminderen. Dat is de reden dat men erop staat dat de hele mensheid ermee ingespoten wordt.

SAMENVATTING: 
WAS DE PANDEMIE GEPLAND?


Duizenden artsen noemen de pandemie een wereldwijde misdaad en een werelddictatuur met een sanitair excuus.

Twee jaar voordat Covid-19 op het wereldtoneel kwam, werden er honderden miljoenen testkits voor Covid-19 gedistributeerd wereldwijd.

In 2013 voorspelde een muzikant een wereldwijde pandemie met een coronavirus en zei dat dit in 2020 zal gebeuren. Hij wist dat door persoonlijk onderzoek naar zogenaamde ‘complot-theorieën’.

In 2017 garandeerde Anthony Fauci een uitbraak van een besmettelijke ziekte tijdens de eerste periode van de Trump administratie.

Vlak voor het uitbreken van een coronaviruspandemie organiseerde Bill Gates een wereldwijde coronavirus pandemie oefening: Event201.

Vlak voor de uitbraak vertelde de Global Preparedness Monitoring Board de wereld dat ze klaar moesten zijn voor een coronavirus pandemie.

In 2018 kondigde het Institute for Disease Modeling een wereldwijde pandemie aan met een griepvirus, afkomstig uit China in het gebied van Wuhan.

In 2018 kondigden Bill en Melinda Gates aan dat er in de komende jaren een wereldwijde pandemie van een gemanipuleerd virus zou uitbreken.

Het coronavirus SARS-CoV-2 werd wellicht gecreëerd in het Bio Safety Lab Level 4 in Wuhan, dat miljoenen dollars ontving van Anthony Fauci.

Een gerespecteerde Chinese virologe beweert dat China het virus bewust heeft laten verspreiden, in samenwering met de Wereld Gezondheids Organisatie.

In verschillende films werd de pandemie van het coronavirus tot in detail afgebeeld en werd zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel genoemd.

De Olympische Zomerspelen van 2012 speelden een pandemie van een coronavirus tijdens hun openingsshow.

De onderzoeksjournalist Harry Vox voorspelde in 2014 dat er een wereldwijde pandemie zou ontstaan, zodat de ‘heersende klasse’ een hoger niveau van autoritaire controle zou kunnen toepassen.

De onderzoeksjournalist Anthony Patch voorspelde in 2014 een wereldwijde pandemie met een ontwikkeld virus, dat zou worden gebruikt om de mensheid een DNA-veranderend vaccin op te dringen.

Dr. Carrie Madej bestudeerde decennialang DNA en vaccins en zegt dat het plan is om het Covid-19 vaccin te gebruiken om het proces van transhumanisme te starten: het herprogrammeren van het menselijk DNA en de mens koppelen aan digitale controlesystemen.

De CIA-officier Dr. John Coleman bestudeerde geheime genootschappen en zegt dat hun doel is om de aarde te ontvolken door middel van georganiseerde pandemieën van dodelijke, snelwerkende ziekten.

In de staat Georgia werd in 1980 een groot monument opgericht met tien richtlijnen voor de mensheid, in acht talen. De eerste van deze ‘Tien Geboden’ is dat de mensheid moet worden gereduceerd tot een half miljard mensen.

Bill Gates zei tijdens een TED-toespraak dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10-15% te verminderen.

De ‘gezondheidsranger’ Mike Adams voorspelde jaren geleden wat we nu zien gebeuren: het vrijgeven van een gemanipuleerd biowapen, gevolgd door een vaccinatiemandaat, massale overheidsfinanciering voor de vaccinindustrie en een vaccin dat in recordtijd wordt ontwikkeld. Hij voorspelde dat dit vaccin in de loop van enkele jaren grote aantallen mensen zal doden.

In 2010 publiceerde de Rockefeller Foundation het ‘Scenario voor de toekomst…’ waarin zij een komende wereldwijde pandemie beschrijven, die moet resulteren in de implementatie van een autoritaire controle op de mensen, die vervolgens zal intensiveren na de pandemie.

In 2020 publiceren ze een handboek dat uitlegt hoe deze wereld van controle opgezet moet worden. Ze zeggen dat het leven niet terug kan keren naar het normale, totdat de wereld onderworpen is aan deze controle van autoritaire regeringen.

We zien inderdaad dat Bill Gates en vele anderen wereldwijd meteen de controle in handen krijgen op ongekende manieren, met het afdwingen van vaccin-ID’s, het verplicht dragen van gezichtsmaskers, sociale afstand nemen, gedwongen opsluiting, het traceren van extreme contacten, enzovoorts.

Onderdeel van deze nieuwe controle is het censureren van elke stem van artsen, wetenschappers of andere deskundigen die kritiek hebben op wat er aan de hand is.

Alle voorspellingen werden kort op voorhand gedaan


predictions

Merk op dat elke voorspelling van deze pandemie enkele jaren of zelfs maanden voordien werd gedaan. Dat is veelzeggend. Gates en Fauci liegen tegen hun publiek als ze zeggen ‘de geschiedenis zegt ons dat dit zal gebeuren’, want er is geen historische basis om te garanderen dat er binnen enkele maanden of jaren een wereldwijde pandemie van een coronavirus zal plaatsvinden.

Nooit in de geschiedenis is zoiets gebeurd, op zo’n wereldwijde schaal.

Het feit dat zo’n historisch unieke gebeurtenis tot in detail werd voorspeld – door films, shows, onderzoekers, artsen, degenen die laboratoria financieren die deze virussen ontwikkelen, degenen die miljarden verdienen aan deze pandemieën, degenen die een heel nieuw niveau van controle in onze wereld willen creëren, enz. – laat zien dat het gepland was.

Zijn er tekenen dat de pandemie wordt gemanipuleerd?


pandemic planned covid19

Tot nu toe hebben we gekeken naar aanwijzingen dat de pandemie van tevoren was gepland. Een geplande pandemie is uiteraard ook een gecontroleerde pandemie. Zijn er signalen dat deze pandemie inderdaad gemanipuleerd wordt? Absoluut. Overal ter wereld worden artsen en wetenschappers die de grove misinformatie door politici en media aankaarten, het zwijgen opgelegd.

Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid was er zo’n verregaande wereldwijde censuur. 

Bovendien zijn er ontelbare bewijzen dat alle cijfers over besmettingen en sterfgevallen ernstig gemanipuleerd worden. Er wordt voortdurend onthuld hoe de media valse informatie verspreidt, met als doel om paniek te veroorzaken.

Tenslotte is er iets extreem ernstigs aan de hand: letterlijk elk werkend medicijn voor covids9 wordt door media, overheden en zogenaamde ‘gezondheids’ organsiaties onderdrukt. Da moet ook, want pas als er zogezegd geen effectief geneesmiddel voor een ziekte bestaat, kan een vaccin dwinged opgelegd worden.

Meer informatie over deze overduidelijke manipulatie van de pandemie kun je lezen in deze uitgebreide documentaire, die je een compleet inzicht geeft in de misdaden van deze pandemie.

Het plan van globalisten om de hele wereld te controleren


Je hebt het woord ‘globalisten’ misschien al eerder gehoord, maar voor degenen die er niet mee vertrouwd zijn: dit zijn mensen over de hele wereld die van plan zijn om één mondiale regering te vormen, zodat ze totale wereldwijde controle kunnen hebben over gezondheid, religie, financiën – alles.

De belangrijkste spelers zijn de Verenigde Naties, het Economisch Wereldforum, de Wereldgezondheidsorganisatie, de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds en vele anderen. Leiders van deze gobalistische organisaties kwamen onlangs samen in een evenement genaamd DAVOS, waar ze vertelden hoe de pandemie zal worden gebruikt om hun plannen in te zetten. Een van hun voortrekkers,  Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, deed volgende uitspraken: (18)

Het is nu het historische moment, niet alleen om het virus te bestrijden, maar ook om het SYSTEEM VORM TE GEVEN.

De pandemie is een kans om onze wereld te resetten. 

De wereld moet gezamenlijk en snel handelen om ALLE ASPECTEN van onze samenlevingen en economieën te herontwerpen, van onderwijs tot sociale contacten en werkomstandigheden. 

Alle landen, van de Verenigde Staten tot China, moeten meedoen en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden hervormd. 

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum

Het WEC creëerde een ‘spinnewiel’ met al hun doelstellingen. Hierop zijn de volgende drie ‘projecten’ te zien: COVID19 gevolgd door GLOBALE REGERING en BEHEERSEN VAN HET INTERNET. 

global reset
svg%3E


COVID-19 is een belangrijk project dat de weg vrijmaakt voor de volgende stap: WERELDWIJD BESTUUR. Iets verderop in de toekomst is men van plan om volledige censuur van het internet te creëren: CONTROLE VAN HET INTERNET.


Niemand wil deze organisaties


Niemand van ons heeft ervoor gestemd dat deze organisaties opgericht zouden worden, laat staan dat ze de volledige controle hebben over ons leven, onze gezinnen, onze gemeenschappen, onze banen, onze gezondheid, onze industrieën, enz. Toch presenteren ze zich als onze ‘wereldleiders’ die onze hele toekomst plannen.

De Wereldgezondheidsorganisatie presenteert zich als de wereldwijde baas over onze gezondheid, zonder dat iemand van ons voor hen heeft gekozen.

Ze passen een tirannie toe in de reguliere media en sociale media, waar geen enkele uiting van medische of wetenschappelijke expertise is toegestaan, tenzij dit in overeenstemming is met de richtlijnen van deze ‘wereld’-organisatie.

censored

Artsen en wetenschappers overal ter wereld worden gecensureerd op Facebook, Youtube en Twitter. Waarom? Omdat deze sociale mediareuzen stellen dat ALLEEN wat de Wereldgezondheidsorganisatie zegt, waar is.

svg%3E


De hele mensheid moet zich onderwerpen aan deze instanties die zich over ons allen hebben gepositioneerd, zonder ooit onze mening te vragen of zelfs maar te overleggen met andere medische deskundigen. In feite wordt elke medische deskundige die zich tegen hun beslissingen uitspreekt, het zwijgen opgelegd.


Dat betekent volledig verlies van medische vrijheid, verlies van vrijheid van meningsuiting, verlies van ware wetenschap, verlies van ware journalistiek en een opdringen van dictaturen door organisaties waar niemand op heeft gestemd, geleid door mensen die niemand wilde… en toch nemen ze gewoonweg onze wereld in beslag.

Het verbijsterende is dat onze regeringen er van harte aan meewerken.

Dat bewijst twee zaken: ze worden inderdaad aangestuurd door de geheime genootschappen, die achter de schermen hun instructies geven aan praktisch elke regering wereldwijd. Dr John Coleman, de bekende CIA officier die het wereldberoemde boek schreef over de vele geheime genootschappen onthult hoe deze organisaties sinds oudsher achter de schermen aan de touwtjes trekken van onze wereld. Zij zijn verantwoordelijk voor de oorlogen en veel van de ellende op aarde.

Bovendien worden veel politieke leiders en gezondheidsorganisaties omgekocht met duizelingwekkende bedragen, door de steenrijke miljardairs die hun krachten bundelen om deze werelddictatuur te organiseren. Zoals de beroemde politicus Nigel Farage zei, in een interview met Robert Jensen:

nigel farrage

‘Jarenlang hebben ze geprobeerd me om te kopen. Maar ik was als succesvolle zakenman al rijk en leefde al in de luxe die ze me aanboden. Bij mij werkte het dus niet. De anderen geven er echter wel aan toe.’

NIGEL FARAGE, BRITS POLITICUS

De Wereldgezondheidsorganisatie wordt geleid door een terrorist


who terrorist

Terwijl de hele wereld gedwongen wordt zich klakkeloos neer te leggen bij de beslissingen van de Wereldgezondheidsorganisatie, weet niemand dat deze geleid wordt door een voormalig lid van een gewelddadige revolutionaire communistische partij in Ethiopië, Tigray People’s Liberation Front. (19) Het Amerikaanse Department of Homeland Security stelt duidelijk:

“De TPLF kwalificeert als een Tier III terroristische organisatie… op basis van haar gewelddadige activiteiten…”

Het hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie is letterlijk een communistische terrorist, die betrokken is geweest bij de moord op duizenden onschuldige mensen en die het communisme aan Ethiopië heeft proberen op te leggen.

Zoals de Chinese virologe Li-Meng Yan onthulde, werkte de Wereldgezondheidsorganisatie mee met de Chinese Communistische Partij om het virus de kans te geven zich wereldwijd te verspreiden.

Zien we hoe duidelijk het is?

China is het land bij uitstek dat met haar communistische regime haar bevolking tiranniek onderdrukt. Deze communistische partij werkt samen met de WGO die geleid wordt door … een militante communist.

Samen verspreiden ze een virus, dat als doel heeft om de totalitaire dictatuur van China toe te passen over de hele aarde. 

Dat alles in nauwe samenwerking met de superrijke globalisten, voor wie een communistische dictatuur de perfecte staatsvorm is, om de mensheid aan hun voeten te krijgen, net zoals mensen in China geen enkele rechten of vrijheden hebben.

Meer en meer pandemieën, tot de mensheid toegeeft


pandemics

Deze globalisten bedreigen de mensheid zelfs met meer leed, als we ons niet onderwerpen aan hun totale controle. Prins Charles heeft zich onlangs bij DAVOS aangesloten en verklaarde publiekelijk:

‘Er zullen meer en meer pandemieën komen, als we nu niet “de grote reset” doen.’ (18)

Bill Gates noemt dit al ‘pandemie één’ en heeft het over ‘pandemie twee en drie’. De onderzoeker die in 2013 een coronaviruspandemie voorspelde in 2020, zei dat het plan is om een reeks pandemieën te creëren in 2020-2030.

Dit decennium is het geselecteerde tijdsbestek om de wereld te veranderen in één grote dictatuur, gerund door machtswellustelingen, die de aarde ontvolken en de rest van de mensheid tot slaaf maken.

Ze zijn van plan om zoveel pandemieën te veroorzaken als nodig is, om de ruggegraat van de mensheid te breken, totdat iedereen zich onderwerpt aan hun wereldwijde controle.

De bedoeling van het digitale vaccininatie-ID is om mensen te dwingen elk komend vaccin te aanvaarden, zodat ze steeds meer gevaarlijke stoffen in de mensheid kunnen injecteren. Alleen die mensen die zich steeds opnieuw laten vaccineren, zullen vrij kunnen bewegen.

Begrijp je nu waarom meer dan 500 artsen uit Duitsland, 600 artsen uit Spanje, duizenden medische deskundigen uit de VS en nog veel meer uit de hele wereld deze pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ noemen? 

Leiders van de katholieke kerk
waarschuwen de mensheid


Een aartsbisschop en enkele kardinalen van de rooms-katholieke kerk schreven een brief aan de mensheid, om ons te waarschuwen voor globale tirannie onder het mom van Covid-19. Dit is een uittreksel van deze historische boodschap, die in vele talen is vertaald en naar leiders over de hele wereld is gestuurd. (20)

We hebben reden om aan te nemen dat er, op basis van officiële gegevens over de incidentie van de epidemie in relatie tot het aantal sterfgevallen, machten zijn die geïnteresseerd zijn in het creëren van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel het permanent opleggen van onaanvaardbare vormen van vrijheidsbeperking, het controleren van mensen en het volgen van hun verplaatsingen. Het opleggen van deze onliberale maatregelen is een verontrustende opmaat naar de realisatie van een wereldregering die buiten elke controle valt.

Is er hoop? Wat kunnen we doen?


Is er enige hoop voor onze toekomst, of zijn we overgeleverd aan de genadeloze handen van deze goddeloze mega-miljardairs die de aarde willen ontvolken en de totale controle over de mensheid willen grijpen?

hope 1

Ja, er is hoop. De toekomst is rooskleuriger dan we ons kunnen voorstellen!

Dit is geen doemscenario, maar een oproep aan de mensheid om de maffiamedia en perverse politici niet langer blindelings te geloven en ons op te richten in eenheid, voor een toekomst van vrijheid. Ik nodig je uit om je aan te sluiten bij een unieke en historische beweging van Wereldwijde Vrijheidsstrijders die de mensheid zal leiden naar een nieuw tijdperk van hoop, herstel en meer vrijheid dan we ooit hebben gekend.

Download Posters!


Je kunt krachtige posters, flyers en memes downloaden, om de waarheid te verspreiden. Download de bestanden en druk ze af in zoveel exemplaren als je nodig heeft. Hang ze op in winkels, openbare plaatsen,n deel ze uit aan mensen op straat en stop ze in de brievenbussen van je stad of dorp.

gepland 1medicijn 1

 

 

De wet en vaccins

De vraag omtrent de wettelijkheid van de vaccins, mag blijkbaar niet gesteld worden op Facebook. Het lijkt mij echter een zeer terechte vraag, niks mis mee. En ja hoor, direct wordt het geflagged. Plaatje toegevoegd, ik hoop dat er zo meer “context” aan wordt gegeven.

Duidelijk is dat Facebook geen enkel respect heeft voor mening of waarheden.

Laat ik eens dieper ingaan op het Facebook  addendum:

Een vaccin wordt beoordeeld op meerdere factoren, tot zover eens.

De survival rate is niet doorslaggevend. Er spelen inderdaad ook andere factoren mee. Bijvoorbeeld als de ziekte onvruchtbaarheid met zich meebrengt of tot een chronisch lijden leidt.

Maar… wat wil het toeval nu? Gisteren heb ik een interessante meeting bijgewoond over de rechtszaak tegen de vaccins, met name het Moderna en het AstraZeneca vaccin.

De wetenschappelijke vermoedens/bezwaren

Nieuwe technieken zoals Crispr, Chimera, GMO komen neer op het genetisch modificeren van een virus en dit inbrengen in de mens (AZ), of het nabootsen van mRNA(Moderna). Het is onderzocht en bewezen dat RNA die via spermacellen binnenkomen, op epigenetisch niveau de foetus beïnvloeden.

De juridische argumenten

Het is niet toegestaan om mensen genetisch te modificeren, maar er is kennelijk al een maas in de wet rond GMO gemaakt. Dit is natuurlijk zeer zorgelijk. Er is dan namelijk een uitzondering gemaakt voor het genetisch modificeren via vaccins. Het veranderen van de vruchtbaarheid is specifiek strafbaar gesteld in het “Verdrag inzake de voorkoming en de bestraffing van genocide” art 1.1.4.

Bij het ontwikkelen van een vaccin kijk je altijd naar de effectiviteit en noodzaak enerzijds en de veiligheid anderzijds. Een kosten-batenanalyse. Gezien de nieuwe technieken die toegepast zijn bij specifiek de moderna en astrazeneca vaccins lijkt de vraag in het plaatje zeer terecht.

N.B. aan de Facebook factcheckers:”careful what you wish for.”

Misleiding artsen door medische vakbladen

Het verzet onder artsen tegen de maatregelen komt maar traag op gang. De reden hiervoor is de onvolledige en incorrecte voorlichting door de medische vakliteratuur. Hierdoor ontbreekt bij artsen essentiële kennis over corona. Als u uw huisarts of specialist zou ondervragen, zul je bij menigeen een stuitende onwetendheid vaststellen.

Artikelen moeten angst zaaien

Wat opvalt is dat niet alleen in Nederland, maar wereldwijd zich eenzelfde patroon voor lijkt te doen. Artikelen die de angst voor het virus doen verminderen of afbraak doen aan het beleid, worden massaal geweigerd. De schrijvers van deze artikelen moeten hun heil zoeken in kleine tijdschriften of op alternatieve websites.

Nederland kent twee grote allround medische tijdschriften, het NTVG en Medisch Contact, die beiden ook aantoonbaar grote hiaten vertonen in inlichten van de artsen. Zolang een onderwerp past in de grote “Corona Horror Show” is het welkom in deze vakbladen, al het andere wordt simpelweg niet geplaatst.

Bijwerkingen lockdown en ernst corona t.o.v. de griep

Er zijn essentiële vragen die geen enkel tijdschrift serieus behandeld heeft, zoals hoeveel levens- en kwaliteitsjaren gaan er verloren als bijwerking van de lockdown en wat is het verlies aan levensjaren ten gevolge van corona, vergeleken met het gebruikelijke aantal in een griepseizoen?

Het wordt niet ontkend dat lockdowns tot meer verloren levensjaren gaat leiden dan het ooit zal opleveren, maar je zou verwachten dat dit op de voorpagina van ieder medisch tijdschrift had gestaan en een terugkerend onderwerp van discussies was geweest.

Drukte IC’s en lockdown

De drukte op de IC’s wordt vaak aangegeven als reden voor een lockdown. Echter als je alle getallen schoonmaakt blijken er drie grote factoren over te blijven die de drukte kunnen verklaren: 1) vergrijzing, 2) jarenlang wegbezuinigen van verpleegkundigen en bedden en 3) een straffe voorjaarsgriep, dit jaar corona genoemd. Als wij de IC-capaciteit niet uitbreiden wordt de drukte in Nederland een regelmatig terugkerend probleem. Al deze informatie wordt slechts zijdelings genoemd, bijna als een storend feitje dat het beleid van het Nederlandse regime in de weg zit.

Geen onderzoek naar social distancing

Verder is het uiterst merkwaardig dat er voorafgaand aan de crisis geen goede onderzoeken beschikbaar waren die de werkzaamheid van social distancing, het 1,5 meter afstand houden, konden onderbouwen. De hele wereld was op de een of andere manier verliefd geworden op de Chinese aanpak zonder dat er enige onderbouwing voor bestond. Het is tegenstrijdig dat wij de Chinezen belachelijk maken voor hun culinaire experimenten met vleermuizen, maar hun voorliefde voor lockdowns wel omarmen. Inmiddels is er wel voldoende literatuur die bijna nagenoeg allemaal tot conclusies komen dat lockdowns geen of nauwelijks meerwaarde hebben. Deze onderzoeken zijn zelfs al vanaf april 2020 beschikbaar maar werden geweigerd in toonaangevende bladen. Kritiek op de lockdowns wordt nu pas mondjesmaat toegelaten in de iets grotere tijdschriften, zoals het New England Journal of Medicine. Het NTVG en Medisch Contact hullen zich echter nog in stilzwijgen.

IFR verzwegen

Vervolgens is het merkwaardig dat de IFR, de maat voor de dodelijkheid van een virus, zoveel mogelijk wordt verzwegen. De IFR is een simpele formule waarbij je het aantal doden deelt door het aantal besmette gevallen. In de beginfase werd veel informatie hierover aantoonbaar verwijderd van internet, het moest allemaal zo lang mogelijk eng en mysterieus blijven. De dodelijkheid schat met inmiddels in op die van een zware griep. Een vergelijking van de IFR tussen griep en corona is een cruciaal element om mee te wegen of er sprake is van een uitzonderlijke situatie en een wereldwijd huisarrest gerechtvaardigd is, maar vond nergens plaats. Er is ook geen medisch tijdschrift die zich afvraagt waarom de televisie-virologen en het OMT met geen woord hebben gerept over de IFR, maar wel eindeloos bleven discussiëren over het besmettingsgetal R en hoe dit cijfer te beïnvloeden kan zijn. Dit is vergelijkbaar met mensen wijsmaken dat we een op hol geslagen auto besturen en alleen spreken over de rem en het gaspedaal maar niet over de snelheid. De snelheid in deze analogie werd namelijk aanvankelijk ingeschat op waarschijnlijk 340 km/h door de WHO, maar blijkt nu slechts 23 km/h te zijn. (De IFR zou 3,4 % zijn maar bleek in werkelijkheid 0,23%.) Deze enorme vergissing zou toch een rectificatie waard zijn, maar wordt nergens ter sprake gebracht.

Ontkennen transmissie via aerosolen

Ook werd er ijzerenheinig ontkend dat de wijze van transmissie, de overdracht van het virus, grotendeels via aerosolen verloopt. Al begin april waren de verhalen over superspread events bekend en kwamen de eerste doortimmerde prescripts (voorstadia van artikelen) beschikbaar, dat er buiten geen overdracht plaatsvindt. Ook deze informatie is zo lang mogelijk buiten de vakbladen gehouden. Pas in september was het opiniepeiler Maurice de Hond, in het NTvG, die na lang aandringen via de reguliere medische weg mocht berichten over aerosolen. Je zou bijna denken dat het narratief van de grote druppels nodig was om de onzinnige 1,5 meter afstand zo lang mogelijk te rekken totdat het ingesleten was tot een nieuw normaal.

Kritiek op PCR-test

Verder is er stevige kritiek op de PCR-test, de test die nu gebruikt wordt om de “diagnose” te stellen. Er is een doortimmerde retraction-paper geschreven die de hele PCR-test tot de grond toe afzaagt. Deze paper heeft als doel het broddelwerk van M. Koopmans en C. Drosten te laten intrekken waarmee de bodem onder het beleid volledig wegvalt. Menig laborant die met de PCR-test werkt heeft al met gewetensbezwaren ontslag genomen. In Portugal is de PCR-test verboden als diagnostisch instrument. Dan is het bijna verdacht dat het in Nederland slechts Marc Bonten, een OMT lid, met connecties met de farmaceutische industrie en belangen in PCR testen is, die een saai en kritiekloos artikeltje mag schrijven in het NTvG.

Belang van vitamine D

Verder doen de medische tijdschriften niet veel moeite om de artsen wijzer te maken over de juiste behandelmethoden. Het is bijvoorbeeld een grote schande dat vitamine D, waarvan het belang al in april bekend was, niet veelvuldig geadviseerd werd tijdens de grootste crisis aller tijden. Pas nu, 8 maanden later, lijkt deze kennis tot de bevolking door te dringen. Er bleek wel geld beschikbaar voor de prekerige “Samen tegen Corona” borden boven de snelweg maar vervolgens was blijkbaar het geld op voor een postbus 51 spotje over vitamine D.

ARTSEN UIT BINNEN EN VOORAL UIT BUITENLAND TREKKEN AAN DE ALARMBEL

Artsen uit binnen en vooral uit buitenland trekken aan de alarmbel: Het is nu toch duidelijk genoeg dat sinds de verplichte invoering voor het dragen van een mondmasker, elke dag de besmettingen meer en meer de kop opsteken. En het wordt met de dag ERGER. Logisch: in uw mondmasker ontstaat een broeihaard van allerlei bacteriën en ziektekiemen als je het mondmasker wat langer draagt. Deze bacteriën krijgt niet alleen uzelf naar binnen maar die blaast u door uw ‘besmet’ masker naar uw medemensen. En dan praten we niet eens van de schade die u aan uw longen teweegbrengt door het inademen van uw uitgeademde lucht vol kooldioxiden/Co2. Het gevolg is dat indien je dagelijks  deze masker draagt, uw longcellen onherroepelijk beschadigd worden met het gevolg: op korte of middellange termijn wordt u longpatiënt. Door herhaaldelijk alles en nog wat te ontsmetten zal u geen weerstand meer kunnen opbouwen en wordt u snel ziek!

Als de mondmaskers dan ook nog enig effect zouden hebben op deze ‘virus’, wij ontkennen niet het bestaan van deze virus SARS-Cov-2, maar zijn totaal verkeerd bezig en produceren zelf besmettingen en nieuwe ziektes.

Wij moeten beseffen dat SARS-Cov-2 nooit zal weggaan, noch zal verdwijnen door onszelf op te sluiten. Het is, net als andere virussen en ziekteverwekkers, een blijver. We kunnen ons dus vragen stellen over de aanpak die wereldwijd wordt gevoerd. Indijken? Er valt niets in te dijken, tenzij we collectief bereid zijn om voor de rest van ons leven (en dat van onze kinderen) door te brengen in een angstmaatschappij waarbij afstand, mondmasker en lockdown het nieuwe (ab)normaal worden. Zelfs dan zal indijken het beste zijn wat we bereiken en zal het virus steeds weer de kop opsteken, net zoals de seizoensgriep.

Het is niet meer dan een gedragsverandering dat men wil bereiken, het heeft NIETS met deze zogenaamde virus te maken

Wij hebben, samen met heel wat duizenden Belgen vanaf de invoering van de mondmaskerplicht geen enkel winkel in België meer bezocht, niet één keer het openbaar vervoer genomen en steeds uit de buurt gebleven van de ‘mondmaskermensen’. De inkopen hebben wij in Nederland gedaan, zelfs online. Daardoor niet éénmaal ziek geweest, wel kiplekker gevoeld. Vooral niet nodeloos ontsmet. Daar in Nederland (nog) geen mondmaskerplicht is (alhoewel Mark Rutte, Minister-president van Nederland daarop aandringt. Helaas zijn daar de virologen niet allemaal mee eens.

Ziek worden en genezen hoort bij het leven, is een natuurlijk element alsook het overlijden zelf. Dat de huidige beleidsmakers daar een verandering willen aanbrengen is gewoon absurd en tegen de natuur in. Het veroorzaakt alleen maar schade op alle gebied.

Het plan om de hele mensheid te controleren.


Duizenden wetenschappers wereldwijd waarschuwen de mensheid voor een groot gevaar. Wat is hun boodschap? Artsen uit de hele wereld doen verbijsterende bekentenissen. Waaraan zijn ze schuldig? De president van Brazilië bewapent zijn volk, om hen te beschermen… waartegen? Een Google insider en Facebook whistleblower onthullen verbijsterende geheimen. Wat wordt er bekendgemaakt?

Ontdek het allemaal in deze uitgebreide documentaire.

100% FACT CHECKED


Onderstaande informatie kan nauwkeurig nagegaan worden in de tientallen genummerde bronnen onderaan de pagina. Doe zelf onderzoek, stel vragen en kom tot je eigen conclusies.

‘Alleen de mensen die alle vaccins hebben, zullen nog vrij kunnen bewegen.’

BILL GATES
‘S WERELDS GROOTSTE VACCIN DEALER

‘We moeten een leger oprichten van duizenden officials die iedereens contacten zullen nagaan.’

ANDREW CUOMO
GOVERNEUR VAN NEW YORK

‘De hele bevolking
moet wekelijks getest worden.’

DR RAJIV SHAH
ROCKEFELLER FOUNDATION

president jair bolsonaro

‘Wat deze lui willen is onze vrijheid.
Dat is de waarheid.’

JAIR BOLSONARO
PRESIDENT BRAZILIE

‘Hun doel is het vernietigen van de democratie. De stem van het volk telt niet meer.’

NIGEL FARAGE
BEROEMD BRITS POLITICUS

‘Het ware doel achter dit alles is absolute dominantie over alle mensen.’

SARA CUNIAL,
KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIE

Wat is er aan de hand?


Begin 2020 gebeurde het ondenkbare: de hele mensheid werd gezamenlijk in de afgrond van totale paniek gestort, door een virus: COVID-19. Media en overheden verklaarden dat vele miljoenen een vreselijke dood zouden sterven. Dit virus was zogezegd dertig maal dodelijker dan de seizoensgriep en veel besmettelijker.

Een onzichtbare massamoordenaar was losgelaten over de mensheid.

Extreme maatregelen werden getroffen en de hele samenleving werd een grote gevangenis. In de meeste landen mocht niemand nog naar buiten, en elk nabij contact met medemensen werd verboden.

Totale lockdown voor de totale mensheid.

Temidden van deze duisternis brak opeens een krachtig licht door: diverse artsen genazen duizenden corona-patienten met 100% succes, zonder bijwerkingen. Hun behandelingen zijn spotgoedkoop, snelwerkend en veilig. De redding voor de mensheid is gevonden!


Wereldberoemde wetenschapper
geneest covid-19


Een verbazingwekkend effectief medicijn werd ontdekt door een van de meest gerespecteerde wetenschappers ter wereld, de Franse professor Didier Raoult die ook wel de ‘rockster van de wetenschap’ genoemd wordt. Professor Raoult en zijn team behandelden intussen ruim vierduizend covid-19 patiënten. Daarbij maakt hij gebruik van een algemeen bekend en heel eenvoudig malaria-middel hydroxychloroquine (HCQ) in combinatie met azithromycin (AZ). (1)

Professor Raoult genas meer dan VIERDUIZEND covid-patienten met het goedkope medicijn HCQ. Slechts een handjevol hoogbejaarden zijn overleden. Hij heeft bijna 100% succes met deze behandeling.


Je zou verwachten dat deze indrukwekkende remedie met open armen ontvangen zou worden. Het tegendeel is waar: media en overheden doen alles wat in hun vermogen ligt om dit effectieve geneesmiddel voor covid-19 in een kwaad daglicht te stellen. Professor Raoult werd zelfs persoonlijk aangevallen door de media. De New York Times schreef bijvoorbeeld: (2)

‘Hij was een wetenschappelijke ster.
Tot hij deze behandelmethode promootte.’ 

Dat duizenden ernstig zieken dankzij HCQ genezen worden, speelt blijkbaar geen rol. Media en overheden lijken een gezamenlijk doel na te streven:

voorkomen dat dit uiterst effectieve medicijn door de wereld opgepikt zou worden.

Huisarts geneest covid-19


Een huisarts uit New York, Dr Vladimir Zelenko, hoorde over het medicijn HCQ en besloot het eveneens toe te passen voor zijn patiënten. Intussen behandelde hij reeds meer dan negenhonderd zieken met 100% succes! (3) Nadat hij de eerste vijfhonderd patiënten succesvol geholpen had, schreef Dr Zelenko een open brief aan medische professionals wereldwijd, om deze doeltreffende methode toe te lichten. Hij schreef over zijn resultaten: (4)

We hebben NUL sterfgevallen, NUL ziekenhuisopnames en NUL intubaties gehad. 

Ook deze arts kreeg het zwaar te verduren. De media schilderde hem af als een charlatan en er werd zelfs een officiële aanklacht tegen hem ingediend. Dat hij bijna duizend mensen het leven gered heeft, lijkt volslagen irrelevant.

Dr Vladimir Zelenko genas meer dan negenhonderdmensen van covid-19. Er was geen enkele hospitalisatie en geen enkele dode.


‘Corona mag niet genezen’


Vanwege het verbazingwekkende succes van dit eenvoudige medicijn, werd het vervolgens toegepast door artsen over de hele wereld. In Nederland is er bijvoorbeeld de huisarts Rob Elens, die diverse corona patiënten binnen enkele dagen genas met HCQ in combinatie met zink. Normaal gesproken zouden officiele gezondheidsorganisaties blij moeten zijn met dit geweldige resultaat.

Dr Rob Elens werd echter bestraft door de medische inspectie, die hem dwong op te houden covid-patiënten te genezen met HCQ. (6C)

Dr Rob Elens maakte vervolgens diverse informatieve videos, waarin hij onder andere uitlegt welke medicijnen er zijn, die bewezen hebben zeer succesvol te zijn in het behandelen van covid-19.

De meeste van deze video’s werden door YouTube verwijderd.

De overheidsinstanties wereldwijd beweren dat er geen behandeling bestaat voor covid-19. Zij laten tienduizenden mensen een vreselijke dood sterven, terwijl er wel degelijk een medicijn is dat reeds meer dan vijfduizend covid-patienten op korte tijd genezen heeft. Dr Rob Elens en vele artsen met hem zijn zeer verontwaardigd over deze misinformatie door de overheden.

‘Alle regelgevende instanties zeggen: “Er is geen behandeling voor covid19.” Allemaal leugens. Ik noem dat misleiding. Men wil covid19 niet genezen, omdat iedereen aan de vaccins moet.’

DR ROB ELENS, 
MEDISCH CENTRUM DE PEEL

Frauduleuze HCQ tests


Vanwege de vele duizenden genezingen door HCQ, werd dit medicijn ‘getest’ door een bekende medische organisatie The Lancet uit Engeland. Hun onderzoek wees zogezegd uit dat HCQ niet geschikt is om covid-19 te behandelen. Dat resultaat werd de hele wereld rondgebazuind, met als gevolg dat HCQ in een kwaad daglicht kwam te staan.

Een groot aantal wetenschappers ontdekte echter ernstige fouten in deze studie, wat wees op fraude. The Lancet herriep hun studie vervolgens en gaf toe dat het onbetrouwbaar was. (6D)

Duizend mensen vermoord


Ook de Wereld Gezondheidsorganisatie leidde een groot onderzoek naar de betrouwbaarheid van HCQ. Ze testten ruim 3.500 mensen. Tot grote ontsteltenis van de hele wereld, verklaarde het WHO dat een derde van al hun proefpersonen stierf! De medische deskundige Dr Meryl Nass stelde echter een onderzoek in naar deze studie en ontdekte iets zeer ernstigs. Ze onthulde:

‘In de WHO-proeven worden buitensporige, gevaarlijke HCQ-doseringen gebruikt. Deze proeven zijn niet het testen van de voordelen van HCQ op Covid-19, maar eerder het testen of patiënten giftige, niet-therapeutische doses overleven.’ (6E)

Zoals we allemaal weten, moet medicatie altijd in de juiste hoeveelheid toegediend te worden. Slaapmedicatie kan iemand helpen slapen, maar een te hoge dosis is dodelijk. De meeste zelfmoorden gebeuren door medicatie in te nemen in een te hoge dosis.


Dit is precies wat de WHO deed: mensen onverantwoorde doses HCQ toedienen, met als gevolg dat meer dan duizend patiënten gedood werden.Ook The Lancet diende veel te hoge doses toe, waardoor veel mensen stierven. 


Dr Meryl Nass publiceerde haar conclusies over deze frauduleuze studies:

De WHO en andere organisaties hebben grote klinische proeven uitgevoerd die zo zijn opgezet dat hydroxychloroquine geen voordeel zou opleveren voor de behandeling van Covid-19. 

Deze organisaties hebben samengespannen om het aantal sterfgevallen in deze proeven te verhogen.

Door dit te doen beroven ze miljarden mensen van een veilig en goedkoop medicijn.

Dit draagt bij tot verlenging van de pandemie, massale economische verliezen en veel meer sterfgevallen. (6E)

‘De WHO en andere organisaties hebben samengewerkt om veel te hoge doses van HCQ toe te dienen, om zo het aantal sterfgevallen te verhogen.’

DR MERYL NASS

Arts wordt gecensureerd


Niet alleen het medicijn HCQ kan mensen snel en veilig genezen van covid-19. Er zijn andere methodes die even goedkoop, veilig en effectief zijn. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de praktijk van de ervaren arts Dr David Brownstein uit de Amerikaanse staat Michigan.

Deze doorwinterde medische deskundige genas meer dan 120 corona-patiënten, waarvan sommigen stervende waren.

Hij gebruikt intraveneuze vitamine C en waterstofperoxide, samen met orale toediening van vitamine A en D. In een interview met HighWire geeft hij alle details, alsook het indrukwekkende resultaat (5):

‘We hebben momenteel meer dan honderd patiënten behandeld en ze zijn allemaal beter. Niemand werd gehospitaliseerd of geventileerd. We hadden hier een 100% succespercentage mee. We hebben patiënten behandeld die erg oud en zeer ziek waren en we dachten dat ze stervende waren. Maar deze patiënten worden beter met deze therapieën.’

Deze levensreddende arts werd ernstig bestraft door de Federale Handels Commissie. Dr Brownstein moest onmiddellijk ophouden met te berichten over zijn succesvolle behandeling van covid-19. Zijn hele medische blog werd van internet verwijderd. (6)

Dr Brownstein genas 120 corona patiënten, maar werd streng bestraft en zijn hele medische blog werd verwijderd.


Methode die covid19 geneest,
wordt genegeerd


Vijf ervaren medici vormden de Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC) en ontwikkelden een zeer effectief behandelprotocol dat bekend staat als MATH+. Van de meer dan 100 in het ziekenhuis opgenomen COVID-19-patiënten die medio april met het MATH + protocol werden behandeld, stierven er slechts twee. Beiden waren in de 80 en hadden vergevorderde chronische medische aandoeningen (6B).

Ondanks de bewezen effectiviteit van hun behandelprotocol, met quasi 100% succes, wordt informatie hierover onderdrukt.

Op de homepage van dit levensreddende medische team, staat de prangende vraag:

Ons MATH+ protocol redt levens. Waarom gebruikt de wereld het niet?’ 

Vijf specialisten van een spoedafdeling hebben een quasi 100% succesvolle methode om mensen in kritieke toestand te helpen. Ze worden compleet genegeerd.


Texaanse arts geneest 500 covid patienten


De leidinggevende arts uit de staat Texas, Dr Richard Bartlett, behandelt sinds maart 2020 gemiddeld vijf corona-patienten per dag. Hij gebruikt een algemeen bekend en goedkoop asthma-medicijn, dat hij zijn patiënten laat inhaleren: Budesonide.

Iedereen die dit eenvoudige medicijn gebruikt, geneest binnen enkele dagen. Intussen genas hij meer dan vijfhonderd mensen hiermee!

In een interview met ‘America Can We Talk’ geeft Dr Bartlett het getuigenis van een ernstig zieke dame, die naast covid-19 tevens twee soorten kanker aan het bestrijden was. Ze kreeg chemo en was lichamelijk in zeer slechte toestand.

Ze begon Budesonide te inhaleren en enkele dagen later werkte ze weer full time!

Net als HCQ wordt ook dit levensreddende medicijn voor covid-19 op diverse manieren onderdrukt. Het Midland Memorial Hospital publiceerde bijvoorbeeld een negatief verhaal met de bewering: (6D)

‘Er is geen bewijs dat Budesonide anti-virale werking heeft.’

Ik belde Dr Bartlett op en vroeg hem naar zijn reactie op deze verklaring. Zijn antwoord was nuchter en krachtig:

‘Hun patiënten sterven. Mijn patiënten genezen.’

Hij vertelde bovendien dat geïnhaleerde Budesonide reeds vanaf het begin van de pandemie gebruikt wordt in diverse landen. In Taiwan bijvoorbeeld overleden slechts zeven mensen op een bevolking van 24 miljoen inwoners. Singapore zag slechts twaalf overlijdens op een bevolking van zes miljoen mensen. Japan en Ijsland hebben soortgelijk succes met dit medicijn.

Dr Richard Bartlett genas meer dan vijfhonderd mensen van covid19 met een uiterst veilig, bekend en goedkoop medicijn: Budesonide. In Taiwan, Signapore, Japan en IJsland wordt dit medicijn eveneens met groot succes gebruikt.


Waarom is genezing verboden?


Waarom worden succesvolle behandelingen voor covid-19 verworpen en zelfs op frauduleuze wijze bestreden door de politieke gezondheidsorganisaties en overheden? Er werden zelfs duizend mensen gedood door de WHO, door covid-patienten bewust een vier maal te hoge dosis toe te dienen. Zodoende kon men wereldwijd de leugen verspreiden dat HCQ gevaarlijk is.

Waarom onderdrukken media en overheden het antwoord op covid-19? Wat is er aan de hand?

Blijf verder lezen om te ontdekken welk gevaar de mensheid bedreigt, zodat je jezelf en je geliefden kunt beschermen. Deel dit ook aub, zodat mensen bewust worden van wat er gaande is…

Klik een icoon
om deze onthullingen te delen!

 

Moorden in New York


New York is het epicentrum van de covid-19 pandemie. In New York bevindt zich het bekende Elmhurst ziekenhuis waar meer mensen sterven aan dit virus, dan op enige plek ter wereld.

Het is letterlijk het het epicentrum binnen het epicentrum van de pandemie.

Om die reden besloot een ervaren verpleegster vanuit Florida, Erin Olszewski, daarheen te verhuizen. Ze wilde haar kwaliteiten als verpleegster inzetten in het hart van de covid pandemie. Wat ze daar zag, vulde haar echter met zoveel afgrijzen, dat ze besloot een verborgen camera mee te nemen om te filmen wat er aan de hand is.

Aan de lopende band worden patiënten die diverse malen negatief getest werden voor covid en het virus dus absoluut niet hebben, toch als covid geregistreerd en als dusdanig behandeld. Ze worden aan een beademingsapparaat gelegd op een covid afdeling, met als gevolg… dat ze sterven.

In een onthullende documentaire van Journeyman Pictures vertelt deze verpleegster welke misdaden ze in Elmhurst voortdurend ziet gebeuren. (7) Ze laat op haar smartphone zien hoe een patient inderdaad tweemaal negatief testte op covid-19… en toch geregistreerd werd als ‘bevestigd’ covid-19′. Erin verklaart dat dit voortdurend gebeurt in Elmhurst:

bedrog en moord met als gevolg hoge covid-19 sterftecijfers die vervolgens rondgebazuind worden.

‘Mensen komen binnen met ademhalingsproblemen door angst, omdat iedereen bang is. Ze worden negatief getest op covid, maar worden toch aan een ventilator gezet, waardoor ze sterven.’

ERIN OLSZEWSKI
VERPLEEGSTER ELMHURST ZIEKENHUIS, NEW YORK

Patienten worden vermoord


Een gelijkaardig getuigenis komt van een anonieme verpleegster uit een ander ziekenhuis in New York. Deze vrouw huilt het uit in pure wanhoop, over de moorden die ze voortdurend ziet gebeuren op haar afdeling, met name van zwarte mensen.

Telkens wanneer ze er iets van zei, werd ze naar een andere afdeling verplaatst.

Al haar pogingen om bij officiële instanties aan te kloppen, bleken vruchteloos. Uiteindelijk maakte ze een video die ze op internet deelde (8).

‘Mensen, ik ben niet achterlijk en weet dat sommige mensen aan Covid sterven, maar hier worden letterlijk mensen vermoord. Ja, want als je iemand met een stabiele hartslag van 40 aan de defibrillator legt, dan is dat moord. En als je de druk teveel opvoert en hun longen van binnen opblaast, dan is dat moord.’

VERPLEEGSTER UIT NEW YORK

‘Bevel van hogerhand’


Op Facebook werd een video vier miljoen keer bekeken, waarin Lena Kay vertelt hoe haar overleden vader geheel onterecht als Covid-sterfgeval werd geregistreerd. (9) Haar vader was overleden aan de ziekte van Alzheimer en had niets te maken met covid-19. Hij was niet eens getest en stierf gewoon thuis. Toen ze de overlijdensakte kregen, zagen ze tot hun verbazing dat er covid-19 op vermeld stond. Ze wilde deze verkeerde informatie laten corrigeren en nam contact op met de huisarts. Hij antwoordde:

‘Bevel van hogerhand door de Nationale Gezondheidsdienst. Iedereen die in deze periode sterft, moet als covid-19 aangeduid worden.’

Een goede vriend van hun familie stierf in diezelfde periode aan een hartziekte. Hij had al lange tijd aanhoudende hartproblemen. Op zijn overlijdensakte werd ook covid-19 vermeld. Zijn familieleden waren eveneens furieus en belden hun huisarts, die exact hetzelfde antwoord gaf:

‘Bevel van hogerhand, we moeten op elke overlijdensakte covid19 zetten.’ De arts erkende dat ze zwaar onder druk gezet worden om dit te doen.

‘De huisarts gaf als antwoord: “Bevel van hogerhand door de Nationale Gezondheidsdienst. Iedereen die in deze periode sterft, moet als covid19 aangeduid worden.”

LENA KAYE

Ziekenhuizen plegen fraude


Over de hele wereld getuigen duizenden mensen hoe er valse Covid-registraties worden gemaakt in ziekenhuizen. Patiënten vertellen hoe ze naar het hospitaal gingen voor bijvoorbeeld een hartaanval, een verkeersongeluk, een pijnlijke val, of een beroerte. Zonder dat ze getest werden, schreef het medische personeel hen prompt in als covid-19 patiënt.

Op hun verbijsterde vraag waarom dat gebeurde, kregen ze steevast het antwoord: ‘Orders van hogerhand.’

Iemand op Facebook begon dit soort getuigenissen te delen en werd een meldpunt voor HONDERDEN valse Covid-registraties. Verplegend personeel bevestigt dit bedrog. Hieronder enkele voorbeelden: (10)

De grootmoeder van een kennis van mij is overleden. Ze werd aangeduid als een covid-sterfgeval, al had covid er niets mee te maken. – Brian Parker

Ik ken persoonlijk twee mensen – de ene stierf aan een longembolie en de andere stierf van ouderdom. Op de overlijdensakten stond covid19. Dat verbijsterde me, want het was gewoon niet waar! – Leah-Marie Stephens

Ik vul honderden ‘verklaringen van overlijden’ in. Hij heeft 100% gelijk. De richtlijnen die we kregen zijn om altijd covid-19 als doodsoorzaak te noemen, zelfs als het wordt verondersteld. – Jessica Littleton

Nierverpleegster hier, ik kan dat beamen. Ik heb het zien doen, alle sterfgevallen behalve fatale schietpartijen of fatale auto-ongelukken staan op de lijst van Covid19 sterfgevallen. – Jennifer Combs Allen

Over de hele wereld getuigen mensen over valse covid-registraties in ziekenhuizen, rusthuizen, medische centra, huisartspraktijken enz. De cijfers worden kunstmatig gefabriceerd.

‘Ze vullen  de statistieken op.’


Journalisten van Project Veritas belden diverse begrafenisondernemers op. Deze onthulden dat er op alle verklaringen van overlijden staat dat covid-19 de doodsoorzaak is, terwijl dat niet zo is. Dit zijn enkele uitspraken van begrafenisondernemers (11):

‘Een vrouw overleed en ze zetten covid-19 op haar verklaring van overlijden. Toen belde een rechter met het ziekenhuis, en er kwam een onafhankelijk onderzoek. En bingo, géén covid-19.’

Josephine Dimiceli, president Dimiceli & Sons Funeral Home

‘In mijn ogen is het enige wat ze doen de statistieken opvullen. Mensen die geen Covid-19 hadden, worden erbij gezet. Zo maak je het sterftecijfer voor New York veel hoger dan het zou moeten zijn.’

JOSEPH ANTIOCO,
 DIRECTEUR SCHAEFFER FUNERAL HOME

Ziekenhuizen staan leeg


In de media worden voortdurend beelden getoond van ziekenhuizen die overvol zijn met stervende covid-lijders. Verplegend personeel uit diverse landen getuigen op eerder genoemde Facebook pagina echter van het tegendeel: hun hospitalen staan leeg! Het medische personeel wordt naar huis gestuurd, wegens een tekort aan werk. (10)

Ik ben een verpleegster in het zuidoosten… we hebben een aantal vrijstaande ER’s gesloten omdat de zaken laag liggen!! Dit is een f*** hoax! Alles! – Tracie Dianne.

Mijn ziekenhuis is personeel aan het flexen omdat we leeg zijn! Om geld te krijgen moet het ziekenhuis covid19 in overlijdensverklaringen hebben. Je hebt gelijk dat ze de cijfers zelf fabriceren. – Kathleen Mann Yonker

De meisjes hebben 100% gelijk. Sommige verpleegsters maken zich zorgen over het verlies van hun baan, omdat veel van hen zijn ontslagen of geen dienstverband krijgen. Intensieve zorg afdelingen zijn leeg en we weten dat dit geen pandemie is. – Heather Bensch

In Brazilië is het precies hetzelfde. Lege ziekenhuizen, maar mensen geloven dat ze vol zitten omdat ze geloven wat de media zegt. Ze schrijven ook Covid als doodsoorzaak, terwijl dat niet zo is. – Sil Luz

Valse ziekenhuizen in Brazilie


In Brazilië werden vele hospitalen opgericht die grote aantallen covid gevallen en sterfgevallen beweren te hebben. Een specifiek ziekenhuis beweerde 5.000 covid-patienten te hebben en 200 doden! Een Braziliaans parlementslid bracht een onverwachte bezoek aan dit ziekenhuis, maar werd niet toegelaten. Samen met zijn veiligheidsdienst forceerde hij zich in het ziekenhuis en… ontdekte dat het zowat leeg was! Ze openden diverse doodskisten waarin zogezegd overledenen waren opgeborgen, en deze kisten waren leeg. (12B)

De duizenden covid-gevallen en honderden doden van het ziekenhuis bleek puur bedrog te zijn!

In São Paulo werd het Anhembi actie-ziekenhuis eveneens onverwachts gecontroleerd. Het hele gebouw bleek eveneens grotendeels leeg te staan. (12C)

Toch verspreidden ze dramatische covid cijfers, waardoor ze enorm veel geld van de overheid kregen.

De Braziliaanse president heeft zijn volk opgeroepen om met zijn allen de ziekenhuizen te filmen en dit grootschalige bedrog bekend te maken. In een interview verklaarde hij: (12D)

‘De mensen zullen spoedig inzien dat ze bedrogen worden door hun gouverneurs en een groot deel van de media, aangaande covid19’.

JAIR BOLSONARO,
PRESIDENT VAN BRAZILIE

Grof geld voor covid registraties


Dokter Scott Jensen, die tevens senator is van de Amerikaanse staat Minnesota, verklaart in een interview met Fox News dat ziekenhuizen maar liefst 13.900 dollar uitbetaald krijgen, voor elke patiënt die ze registreren als covid-19. Voor elk overlijden ten gevolge van covid-19 wordt dat bedrag verdriedubbeld! Testen is niet nodig!

Het gevolg is absurd onjuiste covid-19 cijfers, die vervolgens door de media en overheid van de daken geroepen worden (12).

‘Ziekenhuizen krijgen grof geld voor elke covid-19 patient. Voor elk overlijden wordt nog driemaal zoveel betaald. Testen is echter niet nodig. Het gevolg is ernstige fraude en zwaar overdreven covid-19 cijfers.’

DR SCOTT JENSEN, SENATOR MINNESOTA

CBC misleidt Amerika


De bekende Amerikaanse nieuwsdienst CBC maakte een programma over een covid testcentrum. Er bleken echter weinig mensen zich te melden voor de test, wat wijst op een laag aantal besmettingen.

CBC gaf vervolgens opdracht aan het medisch personeel om zelf in de rij te gaan staan en te doen alsof zij allemaal besmette mensen waren die zich wilden laten testen.

Andere personeelsleden moesten met hun auto’s voortdurend om het testcentrum heen rijden, om de illusie te wekken van grote drukte. Project Veritas heeft video opnames en getuigenissen van insiders, waardoor dit bedrog ontmaskerd werd. Dit zijn enkele van hun verklaringen, die op film staan: (12E)

We wisten dat de CBC kwam, maar hadden geen idee dat we namaak patiënten zouden moeten spelen. 

Medisch personeelslid

Ik denk dat ze gewoon wilden dat het er ‘druk’ uitzag.

Medisch personeelslid.

De bedrieglijke beelden werden vervolgens door CBC getoond aan hun miljoenen kijkers in Amerika, die hierdoor de boodschap ingeprent kregen dat er ‘veel besmettingen’ zijn.

Cijfers tweemaal geteld


Gezondheidsdiensten van Engeland gaven onlangs toe dat ze tienduizenden covid-19 registraties dubbel hebben geteld. Ja, je leest het goed. In Engeland werden tienduizenden covid-19 tests kunstmatig verdubbeld. (12F)

Schaamteloze
leugens door de media


Een foto van een jongen werd verspreid door nieuwsagentschappen over de hele wereld, echter met tegenstrijdige berichtgeving. De Daily Mail beweerde: ‘Een Portugese jongen van 14 is Europa’s jongste patient die sterft aan Corona.’ Dezelfde foto werd verspreid door de Daily Express met de tekst: ‘Een 12 jarig meisje uit Belgie sterft aan corona’. Nog een ander agentschap gebruikte dezelfde foto en verklaarde: ‘Een 13-jarige jongen uit Engeland stierf aan corona’.

Hetzelfde gebeurde met een andere foto van een jongetje die overleden was in 2017 door een gevaarlijk ‘zelfmoord’ spel. Drie jaar later wordt zijn foto gebruikt om in de grote media te beweren dat hij het jongste slachtoffer van covid19 was in Engeland.

Pure leugens worden verspreid naar miljoenen mensen. Schaamteloos bedrog op wereldschaal!

Een meisje huilde op internet met een gebroken hart dat haar vader overleden was aan gezondheidsproblemen die hij reeds lange tijd had. Tot haar verbijstering zag ze kort daarna hoe in de media verkondigd werd dat haar vader is gestorven aan covid-19. Ze is razend op de leugens van zowel media als overheid.

De media verspreiden leugens om de bevolking wijs te maken dat covid-19 zogezegd extreem dodelijk zou zijn.

Klik een icoon
om deze onthullingen te delen!

 

Lijkschouwer:
‘Er is geen killer-virus’


De Duitse lijkschouwer Prof. Dr. Klaus Püschel heeft in de afgelopen weken in Hamburg meer dan 140 coronadoden onderzocht. Op de Duitse tv zei hij dat de hysterie rond het coronavirus overtrokken is. Alle mensen die zijn gestorven, hadden onderliggende aandoeningen en zouden sowieso snel overleden zijn, met of zonder het virus, aldus Püschel, toevoegende dat er geen ‘killervirus’ is. De professor van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf verklaarde (13):

“Dit klinkt misschien hard, maar ze zouden allemaal dit jaar nog overleden zijn,”

Tachtig procent van de patiënten leed aan hart- en vaatziekten en de gemiddelde leeftijd was 80 jaar. Gezonde mensen hoeven zich geen zorgen te maken, aldus Püschel. De lijkschouwer voorspelde bovendien dat corona niet eens een piek zal veroorzaken in het jaarlijkse sterftecijfer.

‘Het is geen killervirus waar velen aan zullen sterven. Dit virus is ook voor ouderen en zieken niet per se een doodvonnis. De meesten zullen de ziekte overleven.’

PROF. DR. KLAUS PÜSCHEL,
FORENSISCH ARTS

Woedend over leugens


De Italiaanse politicus Vittorio Sgarbi kon zichzelf niet beheersen van woede, over de verregaande leugenachtigheid omtrent covid-19. Woedend riep hij het uit in de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden:

‘Het is noodzakelijk om verenigd te zijn tegen dictaturen en verenigd te zijn in de waarheid. Laten we hier niet de kamer van de leugens van maken. Lieg niet! Vertel de waarheid.’

‘Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme. De cijfers van het Hoger Instituut voor Gezondheid zeggen dat 96,3 % stierf aan andere ziekten.’(14)

‘Lieg niet! Vertel de waarheid! Zeg niet dat er 25.000 doden zijn. Het is niet waar. Gebruik de doden niet voor retoriek en terrorisme.’

VITTORIO SGARBI,
KAMER VAN AFGEVAARDIGDEN, ITALIE

97% werd nooit getest


Een vooraanstaande krant in Belgie, De Tijd, publiceerde dat er in de media verkondigd werd dat zo’n drieduizend ouderen waren overleden aan covid-19. Mede door deze cijfers werd het hele land in een extreme lockdown geplaatst, met onbeschrijflijke verwoesting als gevolg.

Nader onderzoek wees echter uit dat slechts 3% van de overledenen getest was (15).

Tanzania ontmaskert bedrog


President John Magufuli van Tanzania stelde zich vragen bij de covid-19 cijfers van zijn land. Er waren zogezegd meer dan vierhonderd gevallen van besmetting en zestien doden.

Hij beschuldigde het Nationale Medische Laboratorium van bedrog.

Om zijn vermoedens te staven, stuurde hij twee stalen op die zogezegd van mensen waren, om ze te laten testen. De stalen waren echter afkomstig van een papaya vrucht en een geit. Zoals hij vermoedde, kwamen ze terug… met positieve uitslag: ‘Deze mensen zijn besmet met covid-19.’ Zo ontmaskerde hij de  misleiding (16). De directeur van het Nationaal Medisch Labo werd prompt ontslagen.

Artsen worden gecensureerd


Twee artsen in Californie, Dr. Dan Erickson en Dr. Artin Massihi, onderzochten maar liefst zesduizend (!) mensen tijdens het begin van de corona-crisis. Ze kwamen tot conclusies die sterk afwijken van wat de media bekendmaakte. Omdat ze bezorgd waren over de misinformatie, hielden deze artsen een persconferentie (17).

Ze onthulden dat er sprake is van een opgeklopte hype in de media en dat de cijfers die worden rondgebazuind niet overeenstemmen met de resultaten van hun eigen uitgebreide onderzoek.

Deze video werd al snel miljoenen malen bekeken, omdat hun informatie zo bevrijdend is… maar werd prompt door YouTube verwijderdBovendien werd internet volgepompt met allerlei videos en artikelen om hun verklaringen belachelijk te maken.

Toen diverse gebruikers de video opnieuw oplaadden, werd deze telkens weer verwijderd door YouTube.

1500 artsen en deskundigen:
‘Dit is een globale misdaad!’


In Duitsland wordt de vereniging ‘Artsen Voor Voorlichting’ gesteund door meer dan 1500 artsen, wetenschappers en hoogopgeleide professionals. Tijdens een persconferentie zei hun woordvoerder Dr Heiko Schoning (18):

‘Wij Artsen Voor Voorlichting bekritiseren de maatregelen betreffende COVID19 als overdreven. De maatregelen die we allemaal meemaken hebben niets met onderdrukking van het virus te maken. Dus… wie worden hier eigenlijk onderdrukt?

We hebben de pest niet en het ‘coronavirus’ van dit jaar SARS-CoV-2 valt in dezelfde groep als de seizoensgebonden griepvirussen die we ieder jaar hebben. Dat is gewoon goed nieuws. Het slechte nieuws is dat we allen in angst en paniek leven.

De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde misdaad bevinden.

Als bewijsvoering zijn er uitgebreide getuigen-interviews, bijvoorbeeld met professor Bhakdi, Dokter Wodang en vele anderen. Ik kan u slechts allen uitnodigen deze bewijsvideo’s te downloaden, voor internet deze ook weer verwijdert. Aantoonbare bewijzen publiceren wij ook op de website www.arzte-fur-aufklarung.de en ook in het artikel dat gepubliceerd werd in de grootste krant van Duitsland, met een oplage van 300,000 exemplaren.’

‘De corona-paniek is een toneelstuk. Het is een oplichting. Zwendel. Het is de hoogste tijd dat we begrijpen dat wij ons middenin een wereldwijde misdaad bevinden.’

DR HEIKO SCHONING,
ARTSEN VOOR VOORLICHTING, DUITSLAND

Experts verwerpen paniek


Maar liefst 120 wetenschappers, artsen, advocaten en andere experts uiten hevige kritiek op de misinformatie die door media en overheid aan de bevolking voorgeschoteld wordt. Dit zijn enkele citaten van deze vooraanstaande experts (20).

‘De algehele klinische resultaten van COVID-19 zijn vergelijkbaar met ernstige seizoensgriep, met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%, of pandemische griep.’

Professor Dr. Giulio Tarro, viroloog, Italië

‘De gegevens uit Zuid-Korea laten zien dat 99% van de actieve gevallen in de algemene bevolking mild is en geen specifieke medische behandeling vereist. De sterfgevallen komen vooral voor bij ouderen, bij mensen met ernstige chronische ziekten zoals diabetes en hartaandoeningen.’

Dr. David Katz, Yale University, VS, oprichtend directeur van het Yale University Prevention Research Center

‘In Duitsland sterven elke dag ongeveer 2500 mensen, en er zijn de afgelopen 3 weken slechts 12 doden gevallen in verband met covid19. Ik leun uit het raam en zeg: het zou best kunnen dat we in 2020 niet meer doden zullen hebben dan in enig ander jaar.’

Professor Dr. Hendrick Streeck, hoogleraar virologie en directeur van het Instituut voor Virologie en HIV-onderzoek aan de medische faculteit van de Universiteit van Bonn

‘Draconische maatregelen die de grondrechten van mensen op zo’n alomvattende manier beperken, kunnen alleen worden opgelegd als er betrouwbaar bewijs is dat een nieuw virus uiterst gevaarlijk is. Is er ooit zo’n wetenschappelijk onderbouwde indicatie geweest voor COVID-19? Naar mijn mening is het simpele antwoord: nee.’

Professor Dr. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiologie en infectie-epidemiologie, voormalig hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Universiteit van Mainz

‘In mijn eerste video over COVID-19 suggereerde ik dat het sterftecijfer rond 0,7% zou moeten liggen. Het tegendeel werd mij vandaag bewezen. Het aantal doden is in feite een tiende daarvan. Hier is de onverbloemde waarheid: COVID-19 is niet veel erger dan slechte griep.’

Professor Sam Vaknin, Israël

‘Hier is de onverbloemde waarheid: COVID-19 is niet veel erger dan slechte griep.’

PROFESSOR SAM VAKNIN, ISRAËL

Universiteiten bewijzen
laag sterftecijfer


Uitgebreid wetenschappelijk onderzoek door diverse universiteiten toont aan dat het sterftecijfer van covid-19 nagenoeg gelijk is aan dat van seizoensgriep. Wetenschappers van de Stanford Universiteit in Californie tonen bijvoorbeeld aan dat het sterftecijfer tussen 0,02 en 0,4% ligt. (20B) Om deze cijfers in het juiste verband te plaatsen: seizoensgriep heeft een sterftecijfer van 0,1%. Er kwam hevige kritiek op deze studie en de hoofdonderzoeker gaf als reactie:

‘Er is hier een soort massahysterie aan het werk die er gewoon op aandringt dat dit het einde van de wereld moet zijn, en het moet zijn dat de hemel op ons hoofd valt. Het is gebaseerd op speculatie en science fiction en een regelrechte aanval op studies met gegevens. Maar het verwerpen van echte gegevens ten gunste van speculatie is verbijsterend.’

Dr. John Ioannidis, Stanford Universiteit

Ook de befaamde Oxford Universiteit kwam tot volgende conclusie: (20C)

‘Rekening houdend met de historische ervaringen, de trends in de gegevens, het toegenomen aantal infecties in de grootste bevolkingsgroep en de potentiële impact van een verkeerde classificatie van sterfgevallen geeft een veronderstelde schatting voor de COVID-19 IFR ergens tussen 0,1% en 0,41%.’

Hoe groot is de kans op besmetting?


Een 22-jarige Chinese vrouw werd opgenomen in het ziekenhuis met hartproblemen. Na drie dagen knapte ze goed op, maar toen ontdekte men dat ze positief was voor covid-19. De afgelopen dagen was ze echter in contact gekomen met honderden verschillende mensen, waaronder familie, mede-patienten en ziekenhuispersoneel: 455 mensen in totaal! Men was bezorgd dat meerdere van deze mensen besmet waren geraakt. Daarom werd er een uitgebreid onderzoek ingesteld. (20D) Wat bleek?

Van de 455 mensen met wie ze de afgelopen vijf dagen contact had gehad, was er NIEMAND besmet.

Dit uitvoerige onderzoek bewijst dat iemand die het covid-19 virus heeft zonder symptomen, het virus niet kan overdragen. Gebaseerd op deze informatie verklaarde een woordvoedster van de WHO: (20D)

‘De data toont ons dat het uiterst zeldzaam is dat iemand die geen symptomen heeft, het virus kan overdragen naar iemand anders.’

MARIA VAN KERKHOVEN, EPIDEMIOLOOG W.H.O.

Worden mensen besmet
in winkels en restaurants?


Professor Hendrik Streeck van de Universiteit van Bonn is de leidinggevende viroloog van Duitsland. Hij leidde een studie in het meest getroffen gebied in Heinsberg, Duitsland. De resultaten van zijn studie zijn:

‘Er is geen risico om de ziekte te krijgen als je gaat winkelen. Ernstige uitbraken van de infectie waren altijd het gevolg van mensen die heel dicht bij elkaar waren over langere tijdsperiodes.’

Professor Hendrick Streek, Universiteit van Bonn

Het bleek ook niet mogelijk om het virus over te dragen via handvaten, telefoons of toiletten. Deze professor concludeert: (20F)

‘Beslissingen voor maatregelen werden genomen op basis van aannames en niet op basis van wetenschappelijke feiten.’

PROF HENDRICK STREEK
 LEIDINGGEVENDE VIROLOOG VAN DUITSLAND.

Besmetting in de openlucht?


Het ministerie van volksgezondheid van Brits-Columbia verklaarde dat er absoluut geen kans is om besmet te worden met covid-19 als je in openlucht bent. De studie toonde aan dat 80% van alle besmettingen gebeurde in huiselijke omgeving. De overige vinden plaats in treinen en bussen. (20G)

‘Er is absoluut geen bewijs dat dit virus in de lucht aanwezig is en zelfs als dat zo was geweest, zouden onze maatregelen niets uitgehaald hebben. De overweldigende meerderheid van covid-19 overdracht gebeurt door dichtbij en langdurig persoonlijk contact.’

Dr. Reka Gustafson, provinciaal gezondheidsambtenaar Brits-Columbia

Hoe beschermend zijn mondmaskers?


De WHO meldde recent dat mondmaskers enkel nodig zijn voor gezonde mensen die werken met iemand die besmet is door covid-19. Anderen hoeven het absoluut niet te dragen. (20H)

‘Als je geen ademhalingsproblemen hebt zoals hoesten, een lopende neus of koorts, dan hoef je geen masker te dragen.’

DR. APRIL BALLER, PUBLIC HEALTH SPECIALIST WHO

In het verleden werd een studie verricht om te onderzoeken of mondmaskers voor tandartsen nuttig zijn. Het resultaat van het onderzoek was verrassend: (20I)

‘Deze en andere studies tonen aan dat virussen of andere submicron deeltjes niet worden gefilterd door mondmaskers.’

Dr John Hardie, BDS, MSc, PhD, FRCDC

Tot dezelfde conclusie kwam de gerenommeerde Canadese wetenschapper D.G. Rancourt: (20J)

‘Maskers en beademingsapparaten werken niet. Er zijn uitgebreide gerandomiseerde gecontroleerde studies (RCT), en meta-analyse beoordelingen van RCT studies, die allemaal laten zien dat maskers en beademingsapparaten niet werken om respiratoire influenza-achtige ziekten, of respiratoire ziekten te voorkomen.’

D.G. Rancourt

Mondmaskers
verhogen kans op infectie


Een zeer uitgebreide studie uitgevoerd door negen wetenschappers, toont aan dat het langdurig gebruik van mondmaskers de kans op infectie aanzienlijk verhoogt! (20K)

‘Deze studie is de eerste RCT van mondmaskers, en de resultaten waarschuwen tegen het gebruik van mondmaskers.

Vochtretentie, hergebruik van mondmaskers en slechte filtratie kunnen leiden tot een verhoogd risico op infecties.’

BMJ Medische Verslag

Besmetting slechts
na langdurig nabij contact


Het gezaghebbende New England Medical Journal onderzocht welke omstandigheden nodig zijn voor besmetting. De conclusie van vijf wetenschappers is dat mondmaskers geen enkel nut hebben. Besmetting treedt slechts op nadat iemand minutenlang heel dichtbij een besmet persoon met symptomen staat. Sommigen zeggen zelfs tien of dertig minuten. (20L)

‘We weten dat het dragen van een masker buiten de gezondheidszorg weinig of geen bescherming biedt tegen infecties.

Autoriteiten op gebied van volksgezondheid definiëren een significante blootstelling aan covid-19 als face-to-face contact binnen anderhalve meter met een patiënt die covid-19 symptomen heeft. Dat contact moet ten minste enkele minuten (en sommigen zeggen meer dan 10 minuten of zelfs 30 minuten) worden volgehouden. 

‘De kans op het krijgen van covid-19 door een voorbijgaande interactie in een openbare ruimte is  minimaal. In veel gevallen is het verlangen naar wijdverspreide maskering een reflexieve reactie op angst voor de pandemie.’

NEW ENGLAND MEDICAL JOURNAL

Moeten we afstand houden?


Het idee dat we op zijn minst anderhalve meter (of zelfs twee meter in Engeland) afstand moeten houden is volgens experts gebaseerd op een volslagen ongefundeerd document uit 1930. Een van de meest vooraanstaande medici uit het Verenigd Koninkrijk adviseerde aan de Britse Eerste Minister Boris Johnson: (20M)

‘Ik denk dat het veel moeilijker zal zijn om de naleving van sommige van de maatregelen te handhaven, die echt geen bewijsbasis hebben. Ik bedoel, de twee meter-regel is uit het niets tevoorschijn getoverd.’

Professor Robert Dingwall

DE WETENSCHAP SPREEKT


Mondmaskers helpen niet en verhogen zelfs kans op infectie. De regel om ruime afstand te houden, slaat nergens op. In openlucht bestaat geen kans op besmetting. In winkels of restaurants is er evenmin kans om besmet te raken. De enige manier om covid-19 over te dragen is door minutenlang vlakbij iemand te staan die hoest en koorts heeft. En het sterftecijfer van covid-19 is ongeveer hetzelfde als van seizoensgriep.

Dat zijn de gefundeerde verklaringen, gebaseerd op uitvoerig wetenschappelijk onderzoek, van enkele van de meest gerenommeerde wetenschappers op aarde. Een groter contrast met de waanzin die door media en overheden wordt verspreid is niet denkbaar.

Geweld tegen onschuldige burgers


Het is echter te laat… Niet alleen werd de wereldbevolking opgesloten, bovendien is er een verregaande tirannie toegepast. Over de hele wereld worden onschuldige mensen bont en blauw geslagen door politie, die met lange stokken, geweren, traangas en zwepen de bevolking te lijf gaat. Mensen die snel even wat voedsel gaan kopen, medicijnen brengen naar een zieke moeder, of wat onschuldig sporten in de buitenlucht, moeten het zwaar bekopen. Velen worden hevig geslagen, gearresteerd en opgesloten.

Onderstaande foto laat vijf agenten zien die een eenzame wandelaar langdurig mishandelen met stokken en zwepen.

Als je op Facebook zoekt naar de woorden ‘beaten by police for breaking lockdown’ dan zie je een lange waslijst met hartverscheurende filmpjes, de ene al erger dan de andere (21). Onderstaande video laat diverse gewelddadige situaties zien waarbij agenten onschuldige burgers aanvallen met geweren, traangas en stokken.

Allemaal mensen die niets verkeerds hebben gedaan, en slechts een beetje frisse lucht verlangen. Ze worden behandeld als de ergste criminelen.

https://cdn.iframe.ly/gorKAYr?playerjs=1&click_to_play=true

 Een jongeman overleed zelfs aan zijn verwondingen, nadat hij door agenten halfdood geslagen werd. Hij was hongerig en was slechts een pakje beschuit gaan kopen in een winkel. Hij betaalde ervoor met zijn leven (22).

In Zuid Afrika werden minstens acht mensen op brutale wijze gedood! Evenveel als er overleden zijn aan het virus zelf. Alleen waren dat geen zieke bejaarden, maar gezonde vaders en moeders in de kracht van hun leven. In koelen bloede vermoord door politie, vanwege de lockdown (zie onderstaande video).https://cdn.iframe.ly/gABgQE7?playerjs=1&click_to_play=true

In deze video kun je tevens zien hoe politie binnendringt in het private domein van de Mbele familie. De vader wordt hevig geslagen met een zweep. Zoals te zien is op onderstaande foto, staat zijn lichaam vol blauwe plekken, zwellingen en bloeduitstortingen. De man vreest zelfs voor gebroken ribben. Wat was de misdaad van dit gezin?

Ze stonden buiten in hun eigen tuin, die afgeschermd is voor de buitenwereld door een hoge muur en een groot hek.

Wereldwijd wordt een afschuwelijke tirannie uitgeoefend op onschuldige mensen… gebaseerd op leugenachtige cijfers die bewust worden verspreid. Intussen wordt een spotgoedkoop en  100% succesvol medicijn weggedrukt.

Braziliaans president Bolsonaro bewapent zijn volk


Tijdens een besloten vergadering met zijn regering weet de Braziliaanse president Jair Bolsonaro geen blijf met zijn verbijstering over de gewelddadige tirannie die ook in zijn land uitgeoefend wordt. Hoewel zijn taalgebruik niet bepaald netjes is, spreekt hij wel recht uit zijn hart met een onvervalste bewogenheid voor het welzijn van zijn volk. Dit zijn enkele van zijn uitspraken (24):

‘Burgemeesters die hier totaal niet het recht toe hebben, doen onschuldige mensen de handboeien om! Huismoeders die boodschappen doen worden gearresteerd. Tegelijkertijd worden verkrachters uit de gevangenissen vrijgelaten, zogezegd om de verspreiding van corona tegen te gaan.’ 

‘Waarom bewapen ik de mensen? Omdat ik geen dictatuur wil! En we kunnen het niet meer vasthouden. Wat deze jongens willen, is onze vrijheid. Dat is de waarheid. Ik wil dat iedereen gewapend is. Omdat een gewapend volk nooit tot slaaf zal worden gemaakt.

Iedereen, maak je alsjeblieft zorgen over het enige kostbare dat belangrijker is dan je leven: je vrijheid. Want een geboeid mens is niets waard.’ 

‘Waarom bewapen ik de mensen? Omdat ik geen dictatuur wil! Ik wil dat iedereen gewapend is. Omdat een gewapend volk nooit tot slaaf zal worden gemaakt.’

JAIR BOLSENARO,
 PRESIDENT BRAZILIE

600 artsen: ‘Lockdown is ernstig ongeluk met massale slachtoffers’


De verwoesting die wordt aangericht door de lockdown is echter nog vele malen groter dan om het even wie zich kan voorstellen. Meer dan zeshonderd Amerikaanse artsen schreven een gezamenlijke brief naar president Trump. Daarin hekelen ze de onverantwoorde maatregelen die genomen zijn en noemen de lockdown een ‘ernstig ongeluk met massale slachtoffers’. Ze wijzen erop dat er in toenemende mate negatieve gevolgen zijn voor de volksgezondheid (25).

‘De gezondheidseffecten worden enorm onderschat en ondergerapporteerd. Dit is een fout van enorme omvang’, aldus de brief van Simone Gold, M.D., een specialist in spoedeisende geneeskunde in Los Angeles.

 ‘Het aantal zelfmoord-telefoontjes is met 600% toegenomen.’

‘Het beëindigen van de lockdown gaat niet over Wall Street of over het negeren van het leven van mensen; het gaat over het redden van levens.’

‘We kunnen niet toestaan dat deze ziekte de VS verandert van een vrije, energieke samenleving in een samenleving van gebroken zielen die afhankelijk zijn van overheidsuitgaven.’

‘Dit is een fout van enorme omvang. De schade door de maatregelen is veel groter dan covid19 zelf. Het aantal zelfmoord-telefoontjes is met 600% toegenomen. Het leven van miljoenen mensen is in gevaar door de lockdown.’

DR SIMONE GOLD,
WOORDVOERDER VOOR 600 ARTSEN

De brief vermeldt verder nog dat er miljoenen zieke mensen geen medische hulp meer durven zoeken. De misleiding door de media heeft hen doodsbang gemaakt voor ziekenhuizen, met als gevolg dat honderdduizenden mensen thuis gestorven zijn aan hartaanvallen, beroertes, en andere acute gezondheidscrisissen. Miljoenen patiënten hebben staande afspraken afgezegd. Zelfs mensen met gebroken botten durven geen contact opnemen met het ziekenhuis.

 De psychotische angst die door de media werd veroorzaakt, is oorzaak van ontelbare drama’s wereldwijd.

Media wordt omgekocht


De vraag die zich aan ons opdringt is: waarom lenen zoveel media zich ertoe om bewust valse cijfers, bedrieglijke foto’s en onjuiste berichten te verspreiden? Waarom richten overheden zulke verschrikkelijke verwoestingen aan, zogezegd om hun volk te beschermen?

Het lijden door de lockdown is erger dan wat honderd corona crisissen bij elkaar zouden kunnen aanrichten.

Wat drijven media en overheden ertoe zich schuldig te maken aan zo’n gruwelijke misdaad op wereldschaal? Het schokkende antwoord wordt gegeven door de bekende Duitse journalist Udo Ulfkotte. Hij schreef het ophefmakende boek ‘Gekochte Journalisten’ waarin hij eerlijk bekent hoe hijzelf, samen met zijn collega’s, tientallen jaren lang werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs, de CIA en diverse schaduwregeringen om niets dan leugens te verkondigen. In onderstaande video doet hij volgende bekentenis:

‘Ik ben 25 jaar lang een journalist geweest. Ik werd onderwezen om te liegen, te verraden en om nooit de waarheid te vertellen aan het publiek.’ … ‘Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om verslaggeving te doen… niet bepaald van de waarheid.’ (26)

Journalist Udo Ulfkotte

https://cdn.iframe.ly/KB2bPMQ?playerjs=1&click_to_play=true

Ulfkotte bekent dat hij en zijn collega-journalisten bijvoorbeeld   betaald werden om een oorlog met Rusland te veroorzaken, door massamanipulatie in de media.

Laat dat eens even tot je doordringen… Er zijn machthebbers die journalisten omkopen om zelfs een oorlog te ontketenen. Een oorlog met Rusland nog wel! Dat zou een atoomoorlog kunnen betekenen, met desastreuze gevolgen voor de hele mensheid. Massamoord, afschuwelijk lijden, totale vernietiging van miljoenen kostbare levens…. Allemaal omdat de geheime organisaties het willen en Amerikaanse miljardairs de media met grof geld voor hun karretje spannen. Dat is letterlijk wat deze journalist openlijk erkende.

‘Ik ben 25 jaar lang journalist geweest. Ik werd onderwezen om te liegen, te verraden en om nooit de waarheid te vertellen aan het publiek. Ik werd omgekocht door Amerikaanse miljardairs om verslaggeving te doen… niet bepaald van de waarheid.’

UDO ULFKOTTE,
JOURNALIST DUITSLAND

‘Een media epidemie!’


Dat we te maken hebben met massale hersenspoeling door de media, wordt beaamd door ’s werelds leidinggevende viroloog en griepspecialist, professor John Oxford van de Queen Mary University in Londen.

‘Persoonlijk zou ik zeggen dat het beste advies is om minder nieuws op televisie te kijken dat sensationeel is en niet bepaald goed. Ik beschouw deze covid uitbraak als een ernstige wintergriep epidemie. Vorig jaar hadden we achtduizend doden (in de UK) in deze categorie, waarvan 65% hartkwalen hadden enzovoort. Ik geloof dat covid dat nummer niet zal overschrijden. We lijden onder een media epidemie!’ (27A)

‘We lijden onder een media epidemie.’

DR JOHN OXFORD,
‘S WERELDS LEIDINGGEVENDE VIROLOOG

Hysterie is besmettelijk


De boodschap die over de hele wereld verspreid werd, is: ‘Vele miljoenen zullen sterven aan covid-19. Het is dertig maal zo dodelijk als de gewone griep!’ Door testen op antistoffen ontdekte men later echter dat tot 27% van de bevolking allang het virus gehad en overwonnen heeft. Daaruit blijkt dat het dodental van covid-19 vergelijkbaar is met de gewone griep: minder dan 0,4 % (27B). Of, zoals de viroloog professor Dr. Giulio Farro zei:

De algemene klinische resultaten van COVID-19 kunnen uiteindelijk vergelijkbaar zijn met ernstige seizoensgebonden griep, met een sterftecijfer van ongeveer 0,1%, of pandemische griep.

Maar daar geven overheid noch grote media aandacht aan. De paniek is gezaaid, het volk is doodsbang gemaakt en heeft fundamentele rechten en vrijheid uit handen gegeven. De mensheid is bereid alles te aanvaarden van de overheid, als ze zich maar weer ‘veilig’ kunnen voelen. Een voormalig rechter aan het Britse Hooggerechtshof zegt hierover(28):

‘Meestal geven mensen vrijwillig hun vrijheid op als ze zich willen beschermen tegen een externe dreiging. En de dreiging is meestal een echte dreiging, maar wordt meestal overdreven. Ik ben bang dat we dat nu zien. Iedereen die geschiedenis heeft bestudeerd, zal hier de klassieke symptomen van collectieve hysterie herkennen. Hysterie is besmettelijk.’

LORD JONATHAN SUMPTION, VOORMALIG RECHTER VAN BRITS HOOGGERECHSTHOF

VERPLICHT VACCIN


Waarom deze globale misleiding? Waarom wordt een 100% effectief en goedkoop medicijn voor covid-19 op misdadige wijze weggedrukt? Waarom moeten artsen die covid-19 patiënten genezen ophouden? Waarom wordt er wereldwijd massaal gefraudeerd met covid-19 cijfers? Waarom bedriegen de media de mensheid? Het antwoord is kristalhelder: overal ter wereld wordt geroepen dat we allemaal – niemand uitgezonderd – een vaccin moeten krijgen.

Bill Gates:
’s werelds nr 1 vaccin dealer


De vraag is wie de drijvende kracht is achter dit misdadig opgedrongen vaccin?Het antwoord is: de man die het vaccin verkoopt en er vele miljarden aan zal verdienen, de bekende vaccin-dealer Bill Gates. Deze man werd een van de rijkste mensen ter wereld, door zijn bedrijf Microsoft.

Na zijn computercarriere stapte hij in de miljardenbusiness van vaccinaties. In korte tijd verdubbelde hij zijn vermogen van vijftig naar meer dan honderd miljard dollar.

Gates verklaarde dat investeren in de vaccin industrie de beste zakelijke investering is, die hij ooit heeft gedaan (29). Vlak voor de uitbraak van covid19 schreef hij zelfs op Twitter:

‘Ik ben in het bijzonder opgewonden over wat het komende jaar kan betekenen voor een van de beste aankopen in wereldwijde gezondheid: vaccins.’

Bill Gates controleert de W.H.O.


Naast de grootste vaccin dealer ter wereld, is Bill Gates ook de grootse financiële sponsor van de Wereld Gezondheids Organisatie (30). Zij moeten bijgevolg doen wat hij zegt, anders is het voorbij met de miljoenenstroom. Dus wat doet de WHO?

W.H.O. MISDAAD


Eerst publiceren ze een frauduleuze studie die het spotgoedkope, veilige en 100% effectieve medicijn HCQ op misdadige wijze diskwalificeert. Daarbij vermoorden ze ruim duizend mensen door hen een waanzinnig hoge dosis toe te dienen. Daarna verklaren ze wereldwijd dat het enige antwoord op covid-19 een vaccin is.  Precies wat hun sponsor, ’s werelds grootste vaccin dealer, hen heeft opgedragen te doen.

De Wereld Gezondheidsorganisatie aarzelde trouwens om covid-19 tot een wereldwijde pandemie uit te roepen. Pas nadat Bill Gates een extra ‘donatie’ deed, gaven ze toe: ze veroorzaakten paniek over de hele aarde, met cijfers die totaal onjuist waren (31).

Totale wereldcontrole


Er is echter iets sinister aan het plan om de hele mensheid te vaccineren. Bill Gates staat erop dat dit vaccin gekoppeld moet worden aan een wereldwijd controlesysteem. Er moet een digitaal systeem ontwikkeld worden, om te controleren wie het vaccin wel en niet gehad heeft (32).

Alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen covid-19 zullen nog mogen reizen, naar school gaan, bijeenkomsten bezoeken en werken.

Met andere woorden: deze vaccin-dealer wil letterlijk de hele mensheid chanteren om zijn vaccin te aanvaarden. Gates heeft reeds een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu altijd en overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606 (33). Recent werd een programma om vaccinaties te produceren gekoppeld aan een digitaal ID (34).

Bovendien wil Gates een globaal controle-netwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met covid-19 zal traceren (34B). Het verlangen van Gates om totale controle over de wereld te krijgen, kwam al eerder tot uiting. In 2018 investeerde hij fors in een project om tientallen satellieten te lanceren, die de hele aarde dag en nacht moeten filmen. Dat plan werd nog niet uitgewerkt, maar het geld en de plannen liggen er wel (35).

Minstens 700,000
mensen zullen lijden


Onlangs deed Gates enkele schokkende uitspraken in een interview met de CNBC. Zo verklaarde hij dat griepvaccins niet werken bij oudere mensen. Daarom zal het covid-19 vaccin ‘geboost’ moeten worden om extra krachtig te zijn, zodat het ook effect zal hebben op hoogbejaarden. Het gevolg hiervan zal zijn dat de schadelijke werking van het vaccin sterk zal toenemen (36). Zonder blikken of blozen zei Bill Gates:

‘Minimaal 700,000 mensen zullen lijden onder de bijwerkingen. Daarom zullen regeringen betrokken moeten zijn om schadevergoedingen uit te keren.’

BILL GATES, VACCIN DEALER

Wereldwijde drama’s
door vaccins van Bill Gates


Bill Gates heeft overigens al heel wat ervaring met ernstige schade en zelfs de dood die wordt veroorzaakt door zijn vaccins. Robert F Kennedy, de neef van wijlen John F Kennedy, stelde een document op waarin hij een overzicht maakt van de verwoesting die is aangericht door de vaccins van Bill Gates. Hieronder enkele feiten uit dit schokkende rapport. (37)

Terwijl polio (kinderverlamming) wereldwijd aan het afnemen was, begon Gates  massaal kinderen in India te behandelen met een vaccin. Gevolg?

Opeens kwamen er bijna een half miljoen gevallen van ernstige kinderverlamming bij! De Wereld Gezondheids Organisatie erkende dat het vaccin programma van Gates hiervoor schuldig was.

In Kongo, de Filippijnen en Afghanistan werden vergelijkbare epidemieën veroorzaakt door de vaccins van Bill Gates.

In 2014 werd een experimenteel vaccin getest op 23.000 meisjes in India. Duizend ondervonden ernstige schade, waaronder auto-immuun ziektes en onvruchtbaarheid. Zeven meisjes stierven.

In 2010 financierde Gates een experimenteel malaria vaccin in Afrika, waardoor 151 kinderen overleden. Van de 5.049 geteste kinderen kregen 1.048 ernstige bijwerkingen zoals verlamming, epileptische aanvallen, en stuiptrekkingen.

In Zuid Afrika werden duizenden kinderen tegen hun wil gevaccineerd. Honderden raakten verlamd! Zuid Afrikaanse kranten schreven:

‘We zijn proefkonijnen voor medicijn-fabrikanten.’

In 2014 beweerde Gates een veilig vaccin te hebben tegen tetanus. In werkelijkheid was het een gif dat vrouwen onvruchtbaar maakt.

Miljoenen onwetende vrouwen verloren elke kans op het krijgen van kinderen. Gelijkaardige beschuldigingen komen uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen.

De WHO erkent risico’s van vaccins


Hoe gevaarlijk vaccins wel niet zijn, blijkt uit een geheime bijeenkomst van vaccin specialisten van de Wereld Gezondheidsorganisatie. Ze kwamen bij elkaar om hun zorgen uit te spreken over de doden die vallen door vaccinatie en de schadelijke lange termijn gevolgen. (38)

‘We zijn niet in staat om duidelijke antwoorden te geven wanneer mensen vragen stellen over de sterfgevallen die zich hebben voorgedaan als gevolg van een bepaald vaccin.’

DR. SOUMYA SWAMINATHAN,
CHIEF SCIENTIST, WHO

‘De belangrijkste gezondheidsproblemen die we zien, zijn de beschuldigingen van lange termijn… (de man herhaalt dit woord) lange termijn effecten.’

DR. MARTIN HOWELL FRIEDE, COÖRDINATOR,
INITIATIEF VOOR VACCINONDERZOEK, WHO

‘Hulpstoffen die aan vaccins toegevoegd worden, vermenigvuldigen de bijwerkingen.’

DR. STEPHEN EVANS,
HOOGLERAAR FARMACOEPIDEMIOLOGIE

‘Onze professionele gezondheidswerkers beginnen vraagtekens te zetten bij de veiligheid van vaccins.’

PROFESSOR HEIDI LARSON,
DIRECTOR OF VACCINE CONFIDENCE PROJECT

‘HET IS EEN ECHT MOEILIJK PROBLEEM, NIETWAAR?’

DR. DAVID KASLOW, P.A.T.H

Gevaarlijk vaccin vs veilig medicijn


De misdadigheid van de Wereld Gezondheidsorganisatie bleek reeds uit het feit dat ze meer dan duizend mensen in koelen bloede vermoordden om een veilig medicijn tegen covid-19 te saboteren. Daardoor jagen ze uiteindelijk miljoenen mensen de dood in, die konden genezen worden met dit medicijn dat door een van ’s werelds meest gerespecteerde wetenschappers ontdekt werd.

De ernst van de WHO criminaliteit komt bovendien tot uiting doordat ze heel gericht propaganda voeren om de hele wereldbevolking tegen hun wil te vaccineren. Met een vaccin dat door hun geldschieter vervaardigd wordt en waarvan hijzelf zegt dat het zeer gevaarlijk zal zijn.

Een ernstiger voorbeeld van medische corruptie en regelrechte massamoord is nauwelijks denkbaar.

Wereldbevolking uitdunnen


Dat er wereldwijd veel sterfgevallen zullen zijn door het overhaast ontwikkeld en gevaarlijk opgedreven vaccin is voor Gates geen probleem. Het zou misschien wel eens wenselijk kunnen zijn, als we begrijpen wat hij in het verleden verklaard heeft. Hij wil namelijk vaccins aanwenden om de wereldbevolking met 15% uit te dunnen. Dit zijn Bill Gates’ eigen woorden… (39):

‘Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zijn dat er 9 miljard. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugdringen, als we goed te werk gaan met vaccinaties, gezondheidszorg en geboortebeperking.’

BILL GATES, VACCIN DEALER

Misdaden tegen de mensheid


De miljoenen levens die voorgoed zwaar beschadigd werden door zijn vaccins, gekoppeld aan zijn plan om de mensheid met 15% uit te dunnen, hebben een half miljoen mensen ertoe aangezet om stappen te zetten.

Er is een petitie ingeleverd bij het Witte Huis met 570.000 handtekeningen, met de eis dat Bill Gates onderzocht moet worden wegens ‘misdaden tegen de mensheid’ (40).

Kinderen sterven na vaccinatie


Hoe dodelijk vaccinaties kunnen zijn, blijkt uit de vele kinderen die erdoor overlijden. Zo is er het verhaal van de kleine Nicholas Catone, een gezond en blij jongetje die een vreselijke dood stierf, na het krijgen van zijn vaccinaties.

De ouders deelden hun tragische verlies op internet, waarna er een storm losbrak van reacties van ouders die eveneens hun kind hadden verloren na vaccinatie. (40B)

Enkele reacties van ouders:


‘Mijn zoon heeft permanente hersenbeschadiging door vaccins. Hij is nu 19 en het is afschuwelijk te weten wie hij had kunnen zijn… Zijn stem en mentale vermogens zijn gestolen door vaccins. Het spijt me zo dat jullie gezin ook slachtoffer is geworden van de farmaceutische industrie.’ – Brandy Lewis

‘Dankjewel dat jullie opstaan en vechten tegen de vaccin-reuzen die niets geven om de gezondheid en het welzijn van onze meest dierbaren. Ik heb ook een kind die een ernstige negatieve reactie had op het hpv vaccin.’ – Brenda Fuchs

‘Ik verloor mijn zoon op dezelfde wijze toen hij 15 maanden was.’ – Jonathan Graf

‘Mijn kind werd beschadigd door vaccins en er staat een leger van ons achter jullie en we bidden voor je.’ – Amber Landry

‘Mijn eerste kind stierf op twee maanden, toen ze haar vaccins kreeg. Dat is tien jaar geleden maar de pijn ervan is nog steeds hetzelfde.’ – Anais Bazan

‘Mijn kind leed ook door de vaccinaties en heeft autisme.’ – Rick Moralez

‘Het spijt me zo voor het verlies van jullie jongetje. Het is niet ‘natuurlijk’ en evenmin 1 op een miljoen. Het is overal om ons heen, zoals je nu kunt zien.’ – Kendra Pettengill

Het totale aantal doden door vaccins wereldwijd kent niemand, omdat deze cijfers weggedrukt worden door de vaccin-dealers en de organisaties die ze financieren.

Facebook verbergt informatie over de gevaren van vaccinatie


Facebook staat er bekend om informatie over vaccin-schade te verbergen voor haar miljarden gebruikers. Tijdens een officieel verhoor door de Amerikaanse overheid, werd de eigenaar van Facebook, Mark Zuckerberg, hierover aan de tand gevoeld.

De congresman begon het verhoor met de verklaring dat de Amerikaanse overheid meer dan vier miljard dollar schadevergoeding heeft uitbetaald aan duizenden mensen die ernstig beschadigd werden door vaccins.

Verder wees de congresman erop dat veelvuldig medisch onderzoek de talrijke gevallen van schade door vaccinatie definitief heeft vastgelegd. Daarom vroeg hij aan Mark Zuckerberg waarom Facebook mensen weghoudt van informatie die hen wil waarschuwen voor deze gevaren. Zuckerberg antwoordde dat ze dat doen, omdat iedereen alle vaccinaties moet krijgen (42). Over de verregaande verwoesting die vaccinaties aanrichten bij veel mensen, bleef Zuckerberg zichtbaar onbewogen.

‘Facebook censureert informatie over de gevaren van vaccins, omdat we willen dat iedereen gevaccineerd wordt.’

MARK ZUCKERBERG, FACEBOOK

Amerikaanse gezondheidsorganisatie CDC vernietigt bewijsmateriaal


Enkele jaren geleden werd er onderzoek gedaan naar een mogelijk verband tussen vaccins en autisme. Het onderzoek werd uitgevoerd door het Amerikaanse CDC ofwel Centrum voor Controle en Preventie van Ziekte. De resultaten waren verbijsterend: er bleek inderdaad een direct verband te zijn. Wat gebeurde er echter? Alle onderzoekers kwamen bij elkaar en er werd een grote vuilnisbak in het midden van de kamer geplaatst.

Daarin wierpen ze alle documenten die de link tussen autisme en vaccinaties aantoonden. Zo werd het bewijsmateriaal vernietigd.

Daarna werd er een zogenaamd ‘wetenschappelijk’ artikel gepubliceerd in het gezaghebbende medische magazine Pediatric, waarin verklaard werd dat vaccinaties geen autisme veroorzaken. Een leidinggevende wetenschapper binnen het CDC kreeg echter berouw en bracht deze misdaad naar buiten (44).

‘Ik was betrokken bij het misleiden van miljoenen mensen met betrekking tot de mogelijke negatieve bijwerkingen van vaccins. We hebben gelogen over de wetenschappelijke bevindingen.’

WILLIAM W. THOMPSON, PHD,
SENIOR SCIENTIST CDC

Artsen waarschuwen voor vaccins


De levenslange schade die vaccins hebben aangericht bij miljoenen nietsvermoedende mensen, wordt al vele jaren aangekaart door artsen wereldwijd. Ze worden echter altijd belachelijk gemaakt en gecensureerd door de corrupte media en overheden. Dit zijn enkele voorbeelden van medici die al tientallen jaren waarschuwen voor de verwoesting die wordt aangericht door onveilige vaccins.

‘Vaccins veroorzaken veel auto-immuun ziektes, van het Guillain-Barre syndroom tot ernstige vormen van narcolepsie. Mensen moeten ingelicht worden over de gevaren van vaccinatie. Elk persoon moet ook de vrijheid hebben om te weigeren.’ (45)

DR MERYL NASS

‘Veel vaccins zijn besmet met gammaretrovirussen, dankzij het feit dat ze gebruik maken van virussen die in besmette dierlijke cellijnen zijn gekweekt. Dit leidt tot ziekten als chronisch vermoeidheidssyndroom, autisme, kanker, leukemieën en lymfomen.’

JUDY MIKOVITS, PH.D., CELLULAR AND MOLECULAR BIOLOGIST

‘Het vaccinatieproces brengt van nature aanzienlijke risico’s met zich mee op het gebied van ziekte, letsel en dood, die door de fabrikanten, de CDC en de artsen die er voor spreken, hardnekkig worden ontkend en afgedekt.’ (47)

DR RICHARD MOSKOWITZ 

Vaccins bevatten materiaal van dieren en … geaborteerde babys


Een van de redenen dat vaccins dodelijk kunnen zijn of ernstige handicaps veroorzaken is het feit dat ze materiaal bevatten van… apen, varkens en kalveren. Bovendien wordt er weefsel van geaborteerde baby’s gebruikt. Tijdens een officieel verhoor werd de peetvader van vaccinaties, Dr Stanley Plotkin, ondervraagd.

Op de vragen of er inderdaad materiaal van apen, varkens, kalveren en vermoorde baby’s gebruikt wordt, gaf hij volmondig te kennen dat dit inderdaad zo is. (48)

VAXXED: getuigenissen van vaccinatieschade


Een beroemde documentaire die de realiteit belicht van vaccinatieschade heet VAXXED. De makers van deze documentaire werden vervolgd, maar ze lieten zich niet de mond snoeren. Met een grote bus trokken ze door het hele land, en lieten overal mensen aan het woord. De verhalen zijn schrijnend en sommige kijkers vertellen dat ze van begin tot eind huilen bij het bekijken van deze documentaire. Hij werd zwaar gecensureerd, maar toch droeg dit bij aan het informeren van miljoenen mensen. (48B)https://cdn.iframe.ly/6rozhaJ?playerjs=1&click_to_play=true

Regeringsleiders weten niets over vaccinatieschade


Het drama is dat de meeste regeringsleiders niets weten over vaccinatieschade. Dat blijkt bijvoorbeeld uit een interview met de eerste minister van Nederland, Mark Rutte. Net als vele andere landen stuurt hij erop aan de hele bevolking gedwongen te vaccineren, gekoppeld aan een vrijheidsbeperkend vaccinatie-ID. Een journalist stelt hem de vraag wat hij denkt over de gevaren van vaccins. Het antwoord van deze premier is verbijsterend: (49)

‘Daar weet ik niets van. Ik heb nog nooit nagedacht over de gevaren van vaccinaties.’

MARK RUTTE,
EERSTE MINISTER NEDERLAND

Overheid liegt tegen bevolking


Op de website van de Nederlandse Rijksdienst Voor Gezondheid en Milieu (RIVM) zien we een schoolvoorbeeld van misdadige misleiding. Er staat prominent vermeld dat er geen nadelige werkingen van vaccins bekend zijn. Dat dit een schandalige leugen is, blijkt uit uitgebreide documenten elders op hun website waar elk jaar een overzicht gegeven wordt van het aantal sterfgevallen en permanente schade die is ontstaan door vaccinaties. (50)

RIVM medewerkster neemt ontslag


Nelleke Bakker werkte 25 jaar bij het RIVM, op de afdeling vaccinaties. Ze ontdekte steeds meer hoeveel leugen en bedrog er is. Uiteindelijk nam ze ontslag. In een interview met Stichting Vaccinvrij zegt ze: (51)

‘De website van het RIVM staat helaas bol van ongefundeerde aannames en regelrechte leugens. En het overgrote gedeelte van de werknemers bij het RIVM blijkt net zo weinig af te weten van de risico’s van vaccineren als de doorsnee burger.’

NELLEKE BAKKER
WERKTE 25 JAAR VOOR HET RIVM

Omgekocht door miljardairs


Waarom liegt een nationale gezondheidsorganisatie tegen de bevolking die zij zou moeten beschermen? Het antwoord is even vreselijk als vulgair: omdat ze worden gefinancierd door de superrijke vaccin-dealers. Hieronder zie je een screenshot van een webpagina van dit Rijksinstituut voor Volksgezondheid. Zij erkennen openlijk dat Bill Gates hun financiële sponsor is. (52)

Dat dit niet alleen in Nederland gebeurt, blijkt uit het getuigenis van de Duitse journalist Udo Ulfkotte, zoals we eerder in dit artikel zagen. Hij onthulde:

Media en overheden worden omgekocht door ‘Amerikaanse miljardairs’ en schaduwgroeperingen om tegen het volk te liegen. 

De Italiaanse politicus Sara Cunial stelde deze kwestie krachtig aan de orde in de Italiaanse regering. Zonder vrees beschuldigde deze moedige dame de regeringsleiders van Italië van omkoping door Bill Gates. Ze zei tegen de Italiaanse president: (52B)

‘Beste president Conte, vertel ons hoe we u moeten definiëren: De vriend van de advocaat die bevelen van een crimineel aanneemt.’

‘De volgende keer dat u een telefoontje krijgt van de filantroop Bill Gates, stuur het direct door naar het Internationaal Gerechtshof voor misdaden tegen de mensheid.’

Dat veel politici omgekocht worden om vuile spelletjes te spelen, werd door de bekende Britse politicus Nigel Farage bevestigt. In een openhartig interview met de Nederlandse reporter Robert Jensen, verklaarde Farage:

‘Jarenlang hebben ze geprobeerd me om te kopen met luxe en welvaart. Als succesvol zakenman leefde ik echter al zo, dus het werkte bij mij niet. De andere politici binnen de EU vallen er wel voor. Ze krijgen astronomisch veel geld en willen deze luxe niet meer missen. Daarom spelen ze het spel mee.’

NIGEL FARAGE
BEKEND BRITS POLITICUS

‘De contacten van iedereen moeten nagegaan worden’


Zoals we reeds zagen is er een dubbele motivatie achter het plan om de hele mensheid te dwingen zich te laten vaccineren tegen covid-19. De eerste motivatie is uiteraard geld: de vaccin-dealers verdienen er miljarden aan en delen deze rijkdom met iedereen die het spel meespeelt.

De tweede drijfveer is echter nog gevaarlijker: ze hebben een diabolische begeerte om de hele wereldbevolking aan de touwtjes van hun controle te laten bungelen.

Er moet een universeel controlesysteem opgezet worden, dat iedereen overal zal traceren. Van vrijheid zal geen sprake meer zijn, als deze plannen doorgevoerd worden.

In een gelekte video die onderaan deze pagina te vinden is (52C) zien we een gesprek tussen voormalig Amerikaans president Bill Clinton in gesprek met Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe er een ongekend groot controlesysteem opgezet moet worden, om de hele bevolking te testen en al hun contacten na te gaan. Indien blijkt dat iemand ooit op een of andere wijze in contact is geweest met covid19, moet die persoon in isolatie geplaatst worden.

Ze bespreken hoe er een leger moet worden opgericht om dit controlesysteem uit te voeren.

Een andere man – wiens naam helaas niet vermeld wordt – die in gesprek is met Bill Clinton, geeft meer uitleg over het plan dat uitgewerkt wordt. Wat hij zegt komt hierop neer:

Het leven zal pas weer enigszins normaal kunnen worden als we een heel leger hebben opgericht van duizenden officials. Zij zullen de hele bevolking testen en iedereen in quarantaine plaatsen, die op een of andere manier in contact is gekomen met covid-19. Mensen zullen moeten aanvaarden dat hun privacy ernstig geschonden zal worden, door hen te ondervragen waar ze allemaal zijn geweest en met wie ze contact gehad hebben.

‘Er moeten honderden en honderden controle-agenten aangesteld worden. Zij testen iedereen en gaan dan al hun contacten na. Dit is nooit eerder gedaan in deze omvang. Dit is een leger van ondervragers die iedereens contacten zal nagaan.’

ANDREW CUOMO
GOUVERNEUR NEW YORK

De Rockefeller Foundation heeft zelfs een uitgebreid document gepubliceerd waarin stap voor stap de strategie wordt uiteengezet om de hele wereldbevolking te kunnen traceren. Dit zijn enkele citaten uit dit document, evenals twee illustraties die boekdelen spreken… (55)

Digitale apps en privacy-beschermde trackingsoftware moeten algemeen worden toegepast om een completere contacttracering mogelijk te maken.

Om de Covid-19-epidemie volledig te beheersen, moeten we wekelijks de meerderheid van de bevolking testen. 

Deze illustratie schetst het plan: heel Amerika (en uiteindelijk de wereld) constant scannen en iedereen die zogezegd (!) in aanraking is gekomen met covid19 identificeren, isoleren, ondervragen en vaccineren.

Als deze top-criminelen hun plannen kunnen verwezenlijken zal de hele mensheid een digitaal ID krijgen, wat aangeeft of we alle vaccinaties gekregen hebben. Zonder voldoende vaccinaties zal de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer enzovoort ontzegd worden.

‘Digitale apps en tracking software moeten breed aanvaard worden om een nog volledigere contact controle mogelijk te maken. De hele bevolking moet wekelijks getest worden.’

RAJIV SHAH, ROCKEFELLER FOUNDATION

Huizen binnendringen
en mensen afzonderen


In Amerika werd een wetsvoorstel ingediend om elk jaar 100 miljard dollar te besteden aan een systeem dat de regering carte blanche zal geven om – desnoods met geweld – binnen te dringen in alle huizen. Het plan is om mensen tegen hun wil te testen en iedereen die positief test voor covid-19 uit het gezin te verwijderen en in quarantaine te plaatsen. Dit wetsvoorstel heet H.R.6666. (56)

‘Dit wetsvoorstel (HR.6666) machtigt de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) om subsidies toe te kennen voor tests, het traceren van contacten, monitoring en andere activiteiten…’

BOBBY RUSH, USA CONGRESMAN

Google programmeert de mensheid


Hoe is het mogelijk dat dergelijke diabolische denkbeelden zomaar ruimte kunnen krijgen in onze westerse samenleving, waar vrijheid en mensenrechten toch centraal staan? Het antwoord is dat de mensheid al vele jaren blind gemaakt wordt voor wat er gaande is.

Zoals de Duitse journalist Ulfkotte bekende, wordt de media omgekocht om de mensheid te bedriegen.

Het zijn echter niet alleen de media die ons voor de gek houden. Onlangs kwam er een leidinggevende medewerker van Google naar buiten met schokkende onthullingen. Na acht jaar lang voor Google gewerkt te hebben, kon de software ontwikkelaar Zach Vorhies niet langer leven met zijn geweten. Hij kwam in de openbaarheid met weerzinwekkende onthullingen over de missie van Google. Zijn verklaring kom in essentie hierop neer:

Google manipuleert de mensheid door bepaalde informatie te verbergen en andere informatie op te dringen. Hun missie is om de mensheid te ‘programmeren’. 

Zach Vorhies nam de levensgevaarlijke stap om 950 pagina’s met interne documenten naar buiten te brengen, waaruit deze strategie blijkt. (57) Google heeft minstens negen zwarte lijsten met duizenden websites die ze bewust verbergen voor de mensheid. Google stuurde politie, een SWAT team and een explosieven team op hem af, om hem te intimideren. Zach hield vol en maakte de informatie wereldwijd bekend. Dit zijn enkele uitspraken van deze dappere whistleblower:

‘Google is geen bron van objectieve informatie. Ze zijn een zeer eenzijdige indoctrinatie-machine.
De basisstrategie van Google is ‘mensen programmeren.’

ZACH VORHIES 
SENIOR SOFTWARE ENGINEER AT GOOGLE

Google manipuleert kiezers


Tijdens een verhoor door de Amerikaanse overheid verklaarde de academicus Dr Robert Epstein dat Google miljoenen stemmen van kiezers manipuleert. Hun plan is om zeker vijftien miljoen extra kiezers te laten stemmen op tegenkandidaten van president Trump. Ze doen dit door middel van onzichtbare tactieken die geen sporen nalaten. (58)

Google misleidt de mensheid


Een verontrustend voorbeeld van de wijze waarop Google mensen misleidt, zien we bij de wereldberoemde website The Truth About Vaccins. Zij onderwijzen al jarenlang miljoenen mensen over de ernstige gevaren van onveilige vaccins. Deze levensbelangrijke website stond altijd op nummer 1 in Google. Sinds kort heeft Google hun website echter onvindbaar gemaakt. In plaats daarvan staat er nu een oppervlakkige namaak-site die mensen klakkeloos aanmoedigt zich te laten vaccineren. Over de gevaren van vaccins wordt met geen woord gerept.

Deze fake website van Google zelf draagt echter wel de naam ‘The Truth About Vaccines’ die gestolen werd van de originele website.

Iedereen kan trouwens met eigen ogen de misleiding zien door Google. Zoek maar eens naar informatie over Bill Gates: je zult alleen websites vinden die positief over hem schrijven of hem als slachtoffer neerzetten van zogenaamde ‘complotdenkers’.

Het is bijna onmogelijk geworden om via Google waarheid te vinden over belangrijke onderwerpen.

Dat er een duister plan achter zit, blijkt uit het feit dat Google haar plannen voor wereldmanipulatie aan haar werknemers bekendmaakte op een wel zeer veelzeggende locatie: het hoofdkwartier van de vrijmetselarij, te San Francisco. Iedereen die bekend is met vrijmetselarij weet dat dit een occult genootschap is, dat over de hele wereld verspreid is en streeft naar een nieuwe wereld orde.

Valse ‘fact checkers’


Google en corrupte media plaatsen internet nu ook vol met zogenaamde ‘fact check’ websites. Deze zijn zogezegd bedoeld om fake news te ontmaskeren, maar elke onderzoeker merkt al gauw dat het slechts een zoveelste instrument is om mensen voor te liegen.

Maar al te vaak wordt onthullende waarheid afgedaan als ‘fake news’ en misleiding wordt verdedigd als ‘fact’.

Niet alles wat ze schrijven is fout natuurlijk, dat zou al te doorzichtig zijn. Maar de vele ‘fact check’ websites zijn in essentie een zoveelste middel van Google en corrupte miljardairs (die deze websites laten maken) om waarheid voor de mensheid te verbergen.

Daarom plaatst Google deze websites bovenaan de zoekresultaten.

Het ernstige van deze situatie is dat we zien dat Google en de corrupte media nauw samenwerken met diverse Big Tech bedrijven om de mensheid te censureren en alleen een voorgeschreven script te verspreiden.

Ooggetuige gecensureerd
door ‘fact checkers’


Een voorbeeld van de corruptie van zogenaamde ‘Fact Checkers’ was te zien op Facebook. Ik vermeldde reeds Nelleke Bakker, die 25 jaar gewerkt heeft bij de RIVM op de vaccinatie afdeling. Recent deelde iemand haar interview met Stichting VaccinVrij, waarin Nelleke vertelt over de vele leugens die ze heeft gezien bij de RIVM. Dat bericht werd door een Facebook Fact Checker als ‘onjuist’ aangeduid. Terwijl het haar eigen 25 jaar lange ervaring is!

Een duidelijk voorbeeld van de corruptie van ‘Fact Checkers’: een authentieke ooggetuigenverklaring wordt weggezet als ‘onjuist’.

Schaduwregeringen
controleren de echte regeringen


Naast machtige miljardairs die corrupte leiders aan hun voeten laten kruipen met hun dollars, is er een andere werkelijkheid die aangekaart dient te worden in dit verband. Bill Gates werkt namelijk niet in zijn eentje. Hij is lid van de wereldberoemde en felomstreden Bilderberger groep (60). Als je de Bilderberger groep niet kent: dit ultrageheim genootschap werd in 1954 mede opgericht door de Nederlandse prins Bernard, samen met topfiguren uit de politiek, voedingsindustrie, media, medische wereld, enz.

Het is een streng geheime organisatie die – achter de schermen van de politiek en buiten het weten van de bevolking om – beslist wat er werkelijk moet gebeuren in onze landen en in de wereld.

Niemand kan er deel van zijn, behalve op persoonlijke uitnodiging. Eind jaren vijftig probeerde de Nederlandse minister Joseph Luns binnen te dringen bij een vergadering van de Bilderberger groep en hij werd hardhandig verwijderd. Regeringsleiders zijn er verboden, behalve op uitnodiging. Toch neemt deze groep belangrijke beslissingen die de koers bepalen van onze samenleving, zonder dat het volk er weet van heeft (61).

Schaduwregeringen zijn een realiteit en hebben verbijsterend veel invloed in landen over de hele wereld.

Daarom wordt 5G erdoor geduwd, zelfs al waarschuwen honderden artsen en wetenschappers voor de ernstige gevaren voor de volksgezondheid (62). Maar deze hogere mate van straling is nodig voor het traceren van de hele bevolking. Daarom luistert de overheid niet naar de honderden deskundigen. Ze moeten blindelings doen wat de schaduwregeringen hen voorschrijven. Anders vallen er koppen. Het is ook de Bilderberger groep die de leiders van de Europese Unie heeft aangesteld.

Deze werden niet door het volk verkozen en kunnen evenmin weggestemd worden, terwijl ze toch de macht in handen hebben van de EU.

Om precies die reden is Engeland, dankzij Nigel Farage, uit de Europese Unie gestapt. Ze willen geen slaafs popje zijn van geheime genootschappen. Nigel Farage zei in een interview met Robert Jensen: (63)

Wat ze willen is totale macht zonder enige vorm van verantwoordelijkheid.

Niemand kan hen op het matje roepen, maar ze controleren wel iedereen.

De democratie wordt vernietigd. De stem van het volk telt niet langer. 

Tegelijkertijd betaalt het volk hen wel miljarden, elke dag opnieuw…

Het is een slaafse dictatuur.

‘De stem van het volk telt niet meer. Tegelijkertijd betaalt het volk hen wel miljarden, elke dag opnieuw… Het is een slaafse dictatuur.’

NIGEL FARAGE, BRITS POLITICUS

Waarschuwing voor werelddictatuur


Diverse vooraanstaande leiders binnen de wereldwijde Katholieke kerk hebben een open brief geschreven aan de hele mensheid, waarin ze waarschuwen voor de poging om een globale dictatuur te vestigen, onder de dekmantel van covid-19 maatregelen. Hieronder lees je enkele fragmenten uit deze brief die werd samengesteld door aartsbisschop Carlo Maria Viganò, Kardinaal Gerhard Müller, Kardinaal Joseph Zen en Kardinaal Janis Pujats. (59)

Wanneer we ons baseren op officiële gegevens over de verspreiding van de epidemie en het aantal sterfgevallen, hebben we voldoende redenen om aan te nemen, dat er krachten zijn die geïnteresseerd zijn in het veroorzaken van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel om hen permanente en onaanvaardbare beperkingen in hun bewegingsvrijheid op te leggen.

Het opleggen van deze onwettige maatregelen is een verontrustende stap in de richting van een wereldregering, die aan alle controle zou ontsnappen.

We mogen niet toestaan dat eeuwen van Christelijke beschaving worden uitgewist onder het voorwendsel van een virus, en vervangen worden door een verfoeilijke technologische tirannie, waarin naamloze en gezichtsloze individuen over het lot van de wereld kunnen beslissen door ons te verbannen naar een virtuele realiteit.

‘Het opleggen van deze onwettige maatregelen is een verontrustende stap in de richting van een wereldregering, die aan alle controle zou ontsnappen.’

AARTSBISSCHOP CARLO MARIA VIGANÒ

Super-rijken controleren mensheid


Er kan nog oneindig veel meer informatie onthuld worden. Dit is in feite nog maar het oppervlakkige ijslaagje bovenop de top van een onmetelijk hoge ijsberg, die zeer diep verborgen is voor het zicht van de massa.

Toch volstaat dit om elk eerlijk mens te openbaren in welke crisis de mensheid zich bevindt. Vroeger beperkte tirannie zich steeds tot een enkele natie. Door de centralisatie van kapitaal en macht in de handen van slechts een zeer kleine groep super-rijken, is het nu mogelijk geworden om de hele wereldcontrole in handen van een handjevol miljardairs te brengen.

Met hun onuitputtelijke geldmiddelen zijn ze in staat hele regeringen, de wereldwijde media, en gezondheidsorganisaties voor hun karretje te spannen.

‘Bill en Melinda Gates hebben intussen meer macht dan Rosenveld, Churchill, Stalin en Hitler samen. Zelfs deze vier personen moesten de macht op deze aarde delen. Intussen is het zo dat er een echtpaar is dat de hele wereld dicteert hoe iedereen moet leven.’

JOURNALIST KEN JEBSEN, DUITSLAND

SAMENVATTING


WAT GEBEURT ER IN ONZE WERELD?

Artsen die covid-19 genezen worden vervolgd.

Het 100% effectief en veilig medicijn HCQ wordt weggedrukt. 

Frauduleuze studies plaatsen HCQ in een kwaad daglicht

Wereldwijd wordt er gefraudeerd met valse Covid-cijfers.

De globale media verspreidt leugens en misleiding.

Gezondheidsorganisaties worden omgekocht door vaccin dealers.

Er wordt aangestuurd op het vaccineren van de hele mensheid.

Dat vaccin is gekoppeld aan een globaal controlesysteem.

Mensen die het vaccin weigeren, verliezen vele vrijheden.

Informatie over de gevaren van vaccins worden verborgen.

De mensheid wordt opgesloten en het leven wordt onleefbaar.

Nadat de mensheid is afgezwakt door angst en opsluiting, is men bereid de aangeboden ‘oplossing’ willoos te aanvaarden.

WERELDCONTROLE


Resultaat: totale controle in handen van super-rijken.

Wat kunnen jij en ik doen?


Moeten we dat zomaar toestaan? Is globale tirannie door de genadeloze handen van corrupte super-rijken onafwendbaar? Nee. Als we de geschiedenis van de mensheid kennen, weten we dat de begeerte om de hele wereld te overheersen zo oud is als de mens zelf. Dit duivelse verlangen kwam tot uiting in de vele wereldrijken die we hebben zien komen en gaan.

Uiteindelijk is elke machthebber die dit plan opvatte gevallen.

Maar het gebeurde wel altijd door acties van goede mensen. Net zoals het kwaad werkt in mensen, zijn er ook mensen die het goede nastreven. Het is daarom aan de goede mensen om krachtige stappen te zetten, om dit kwaad een halt toe te roepen. Hoe doen we dat? Door te begrijpen hoe het kwaad te werk gaat.

Zoals we zagen is het basiswapen van deze misdadigers misleiding. Het antwoord op leugen is waarheid.

OVERZICHT VAN WAARHEID


Daarom werd StopWorldControl.com opgezet, om een duidelijk overzicht te geven van de waarheid. Wat we allemaal kunnen doen, is deze waarheid overal verspreiden. Als mensen gaan zien wat er gaande is, zullen ze opstaan.

Stuur een email naar leiders


Jij en ik en alle mensen over de hele aarde hebben een machtig wapen tot onze beschikking: we kunnen deze informatie delen met iedereen om ons heen. Met name de mensen die onze samenleving besturen moeten geïnformeerd worden.

Als je het nog niet wist: deze website heet StopWorldControl.com. Ik moedig je aan om een email of brief te sturen naar de diverse leidinggevenden binnen onze samenleving en hen te wijzen op StopWorldControl.com. Om te beginnen de politieke overheden. Niet allemaal zijn ze corrupt.

Veel leiders in onze samenleving zijn onwetend aangaande de ware toedracht van de zaak.

Hoe kunnen ze ook anders? Ze worden immers langs alle kanten voortdurend eenzijdig geïnformeerd. Het is dan ook onze taak om hen de ogen te openen. Dat kunnen we doen door hen met zijn allen aan te schrijven. Je kunt hun e-mailadressen en postadressen vinden door even te zoeken op internet. 

VECHT VOOR VRIJHEID


Wordt deel van het wereldwijde bevrijdingsleger dat zich inzet om de overheid van elk land te informeren.

Kopieer deze brief


Je kunt onderstaande brief gewoon overnemen, of dit als leidraad gebruiken om zelf een persoonlijk bericht te formuleren. Als aanhef gebruik je ‘Geachte heer’ of ‘Geachte mevrouw’ gevolgd door de familienaam. Bijvoorbeeld: ‘Geachte heer Janssens’, of ‘Geachte mevrouw Smith’.

Geachte …,

Gezien uw functie in onze samenleving om het welzijn van de bevolking na te streven, willen we u informeren over het volgende.

Wereldwijd waarschuwen duizenden wetenschappers, artsen en journalisten voor een ernstig gevaar dat onze wereldwijde samenleving bedreigt.

Bekende wereldleiders – waaronder de Braziliaanse president Jair Bolsonaro, de aartsbischop van Rome Carlo Vigano, de  gerenommeerde professor Raoult en vele anderen – doen een dringend beroep op u.

U vindt hun boodschap op het internationale platform voor vrijheid:

StopWorldControl.com

We hopen dat u deze levensbelangrijke informatie aandachtig tot u zult nemen en de nodige stappen zult zetten om het welzijn van de mensen die u dient, te verzekeren.

Hoogachtend,

Je naam.

Schrijf naar leidinggevenden


Aan wie kun je deze brief sturen? Aan burgemeesters en schepenen, kamerleden en parlementsleden, senatoren en gouverneurs, ministers en presidenten. Nogmaals: je vindt hun contact info op internet.

Daarnaast is het ook zeer belangrijk dat je mensen aanschrijft uit het onderwijs, gezondheidszorg en media. Zoek op internet naar de belangrijkste scholen, universiteiten, ziekenhuizen, medische praktijken, gezondheidscentra, kranten, enz. en ga naar de contactpagina’s. Daar vind je meestal namen en email adressen.

Hoe meer moeite je doet om invloedrijken uit de samenleving te informeren, hoe groter de impact zal zijn wereldwijd. Het ergste wat we nu kunnen doen is luiheid verkiezen boven strijdvaardigheid.

Visitekaartjes & Affiches


Je kunt ook een PDF downloaden met de website StopWorldControl.com erop, die je dan kunt printen en uitknippen. Zo heb je gratis visitekaartjes, die je aan mensen om je heen kunt uitdelen. Daarnaast kun je affiches downloaden die je kunt uitprinten en ophangen waar je maar kunt. Download Kaartjes Download Affiches

Delen op Social Media


Uiteraard is het ook geweldig als je dit op social media deelt, maar gezien hun jarenlange traditie om waarheid te censureren, zou het me niet verbazen als deze website al snel geblokkeerd zal worden. Maar zolang dat nog niet het geval is, moedig ik je zeker aan hem te delen. Post de website ook in diverse Facebook groepen die je kent. ShareTweetShareShare

DEEL DE INFO


Kortom: stuur de website StopWorldControl.com naar iedereen die een belangrijke rol vervult in onze samenleving.

Het is pas als we opstaan tegen deze tirannie, dat we onze vrijheid kunnen heroveren. Sta niet toe te kijken, maar steek de handen uit de mouwen. Samen vormen we een leger van miljoenen mensen die weigeren zich blindelings te laten onderdrukken.

Een hoopvolle toekomst voor jou!


Ik nodig je uit om je gratis aan te melden voor de levensveranderende e-mails van Stop World Control. Je zult krachtige informatie ontvangen die je helpt om vrij, gezond en sterk te worden. Ook zul je waardevolle inzichten krijgen in hoe je succesvol kunt worden in je leven, hoe je obstakels kunt overwinnen en hoe je dromen kunt zien uitkomen.

Dit is iets wat je zeker niet wilt missen. Meld je nu gratis aan!

MELD JE AAN!

Ondersteun ons aub!


Steun StopWorldControl aub. Het wordt geheel gratis ter beschikking gesteld van de hele wereld. De kosten zijn echter heel hoog. Maak daarom aub een royale gift over, zodat we hiermee door kunnen gaan. Hartelijk dank!

Maak een gift over op IBAN nr : NL87ABNA0514741910 t.a.v. David Sorensen

Bronnen


1: Professor Didier Raoult geneest meer dan duizend covid-patienten

2: Media bespot prof Didier Raoult

3: Dr Zelenko genas meer dan 900 coronapatienten

4: De open brief van Dr Zelenko met zijn behandelprotocol

5: Dr Brownstein geneest 120 covid patienten

6: Dr Brownstein werd gecensureerd, medische blog verwijderd

6B: Spoeddienst geneest covid patienten

6C: Dr Rob Elens moet ophouden met mensen te genezen van covid19

6D: HCQ studie van The Lancet blijkt onbetrouwbaar

6E: Dr Meryl Nass ontmaskert WHO en The Lancet frauduleuze studies

7: Verpleegster Erin Olszweski meldt valse covid registraties en moord

8: Verpleegster New York meldt moorden in ziekenhuis

9: Facebook pagina met honderden getuigenissen van fraude met covid cijfers

10: Lena Kayes getuigenis over valse covid registraties

11: Begrafenisondernemers onthullen valse covid overlijdens

12: Dr Scott Jensen onthult dat ziekenhuizen fors betaald worden voor covid registraties

12B: Vals Covid ziekenhuis Brazilie

12C: Leegstaand covid ziekenhuis in São Paulo

12D: President van Brazilie verklaart dat covid19 bedrog is

12E: Nieuwszender CBC bedriegt Amerika

12F: Covid cijfers tweemaal geteld in Engeland

13: Lijkschouwer verklaart: ‘Er is geen killervirus’

14: Italiaans politicus confronteert regering met covid19-bedrog

15: Belgische publicatie De Tijd: slechts 3% van covid-doden werd getest

16: President Tanzania ontmaskert bedrog met covd cijfers

17: Twee artsen onderzoeken 6.000 patienten en onthullen media misleiding

18: Vereniging van Duitse artsen verklaren dat corona globale misdaad is

19: 1500 Duitse artsen spreken zich uit tegen de covid-zwendel

20: 120 specialisten verwerpen media hype rond covid19

20B: Stanford Universiteit onthult laag sterftecijfer covid-19

20C: Oxford Universiteit bevestigt lage sterftecijfers

20D: Geen verspreiding via mensen zonder symptomen

20E: WHO erkent geen besmetting via mensen zonder symptomen

20F: Geen besmetting in winkels en restaurants

20G: Brits-Columbia: Geen buitenlucht besmetting

20H: WHO: mondmaskers hoeven niet

20I: Mondmaskers filteren geen virussen

20J: Canadese expert: mondmaskers werken niet

20K: Mondmaskers verhogen kans op infectie

20L: Besmetting slechts door minutenlang contact van dichtbij

20M: Anderhalve meter afstand is onzin

21: Tientallen video’s met brutaal politie geweld tegen onschuldige burgers

22: Jongeman wordt doodgeslagen door politie

23: Politie breekt in bij gezin en mishandelt onschuldige man

24: President Brazilie roept regering op tot verzet tegen illegale dictatuur

25: 600 artsen noemen lockdown ‘ernstig ongeluk met massale slachtoffers’

26: Duits journalist Udo Ulfkotte bekent omkoping van de media

27A: ’s Werelds nr 1 viroloog noemt covid19 een media-epidemie

27B: Sterftecijfer is slechts 0,4% voor covid-patienten met symptomen

28: Voormalig rechter Brits Hooggerechtshof ziet gefabriceerde hysterie

29: Bill Gates noemt vaccin industrie beste investering ooit

30: Bill Gates is grootste sponsor van W.H.O. 

31: Bill Gates kocht W.H.O. om zodat ze een wereldwijde pandemie verklaarden

32: Bill Gates wil een digitaal vaccin ID om mensen te dwingen gevaccineerd te worden

33: Bill Gates heeft patent op technologie om menselijk lichaam te traceren

34: Programma om digitaal ID te koppelen aan vaccins

34B: Globaal controlenetwerk

35: Project om hele aarde dag en nacht te filmen via 24 satellieten

36: Bill Gates zegt dat 700.000 mensen zullen lijden door blijvende bijwerkingen

37: Artikel van Robert F Kennedy over gruwelijke schade aangericht door Bill Gates

38: W.H.O. vaccin specialisten erkennen levensgrote gevaren van vaccins

39: Bill Gates wil wereldbevolking met 15% uitdunnen

40: Petitie van 570.000 naar Witte Huis tegen Bill Gates wegens ‘misdaden tegen mensheid’

41: Facebook pagina maakt sterfgevallen door vaccinatie in Filippijnen bekend

42: Verhoor: Facebook verbergt info over vaccin schade

43: Drie grote Twitter accounts van Truth About Vaccines worden verwijderd

44: Amerikaanse gezondheidsdienst CDC vernietigt bewijs dat vaccins autisme veroorzaken

45: Dr Meryl Nass: vaccins veroorzaken auto-immuun ziektes

46: Dr Thomas Cowan: vaccins veroorzaken explosie van ziektes bij kinderen

47: Dr Richard Moskowitz: vaccins veroorzaken dood en blijvend letsel

48: Verhoor Dr Stanley Plotkin: vaccins bevatten weefsel van dieren en geaborteerde baby

48B: Vaxxed documentaire over vaccin-schade

49: Nederlandse premier Mark Rutte weet niets af van vaccin schade

50: RIVM bedriegt bevolking met misinformatie over vaccin schade

51: Interview met RIVM medewerkster 

52: RIVM vermeldt dat ze gefinancierd worden door Bill Gates

52B: Sara Cunial in Italiaanse Kamer van Afgevaardigden

52C: Gesprek tussen regeringsleiders over contact tracing

53: Italiaans politicus confronteert omkoperij Italiaanse regering

54: Bill Clinton en Andrew Cuomo bespreken grootschalig controle netwerk

55: Document Rockefeller Foundation schetst plan voor totale controle

56: Amerikaans wetsvoorstel om bevolking te traceren

57: Google whistleblower onthult globale manipulatie door Google 

58: Dr Robert Epstein: Google manipuleert miljoenen stemmen tijdens verkiezingen

59: Aartsbisschop en kardinalen waarschuwen voor werelddictatuur

60: Bill Gates is lid van de Bilderberger groep

61: Bilderbergergroep omzeilt democratie en manipuleert regeringen

62: Honderden artsen waarschuwen voor schade van volksgezondheid door 5G

63: Interview met Nigel Farage die waarschuwt voor dictatuur

Did you see these critical posts?


Wereldvereniging van Artsen: ‘Er is geen pandemie!’

Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel

Geneeswijzen voor COVID-19. Nu voor iedereen beschikbaar!

Kennisgevingen van Aansprakelijkheid / Dr. Elke de Klerk

Steun de Wereldwijde Strijd voor Vrijheid

 

STOP HET VIRUS

DEZE WEBSITE IS BEDOELD OM AL DE VERZWEGEN INFORMATIE IN DE MEDIA TOCH NAAR BUITEN TE BRENGEN

MENU

CONTACT

EMAIL
FACEBOOK
YOUTUBE
INSTAGRAM